Jobbet Rådgivande redovisningskonsult till Tre Ekonomer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rådgivande redovisningskonsult till Tre Ekonomer publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning

Du tillhör ett team om 20 kollegor som arbetar som redovisnings- och lönekonsulter. I din roll som redovisningskonsult kommer du för dina kunders räkning sköta den löpande bokföringen, bokslut, årsredovisningar, deklarationer samt andra ekonomiska arbetsuppgifter och rådgivning kring dessa. Rådgivning inom skatt- och ekonomistyrning är vanligt förekommande ibland våra kunder.


Vem är du?
Vi söker dig med ekonomisk utbildning och som har minst tre års erfarenhet av att ha arbetat på redovisningsbyrå. Du upprättar självständigt bokslut och årsredovisningar och tar gärna rådgivande samtal både med kund och internt.

För att lyckas i rollen som redovisningskonsult ser vi att du är engagerad och gillar kundkontakten, är kommunikativ och kvalitetsmedveten. Du är också nyfiken, proaktiv och vill gärna förbättra och förenkla.

Vi erbjuder
Tre Ekonomer är en familjär byrå med hög grad av digitaliserade lösningar. Vi som arbetar här tar initiativ, tar ansvar, är stolta över det vi gör, visar respekt för varandra och har en öppen kommunikation. Vi som arbetar här kan och vill påverka vår egen, företagets och våra kunders utveckling. Verksamheten i Stockholm bedrivs i fina sekelskiftets lokaler vid Fridhemsplan på Sankt Göransgatan 63, Stockholm.


Detta är en tillsvidare anställning, med inledande provanställning om sex månader. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström, malin.sjostrom@jurek.se
Varmt välkommen med din ansökan via Jureks hemsida www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om Tre Ekonomer
Tre Ekonomer är en etablerad redovisningsbyrå som grundades 2005 och har idag ett 20-tal medarbetare i Stockholm och Göteborg. Här arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi är medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och följer REKO:s riktlinjer för kvalificerade redovisningstjänster. Företagets kvalitetssystem TREKO revideras av SRF. Kundernas förtroende för oss är avgörande. Nyckelord är kompetens, kvalitet, engagemang och relation.

Sökord: Redovisningskonsult, Redovisningsekonom, Redovisning, Redovisningsbyrå, Bokslut, Årsredovisning, Visma Lön, Fortnox


Referens

C18848C0AEB441D8A13488BFF37B95D4

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till