Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Quality manager jobb i Sundsvall på Emhart Glass Sweden AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Quality manager på Emhart Glass Sweden AB

Quality manager

Emhart Glass Sweden AB Sundsvall, Västernorrlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med oss på vår resa i att säkerställa god kvalitet i våra produkter, bidra till förbättringar och utveckla strategier för kvalitetsarbetet? Nu söker vi en quality manager i Sundsvall.

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Vi har en internationell prägel då vi är Schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Våra svenska enheter finns i Sundsvall och Örebro.


ansvarsområde.

I rollen som kvalitetschef ansvarar du för att säkerställa att alla ankommande och utgående produkter stämmer väl överens med specifikationer. Du och ditt team fattar beslut om vad som ska godkännas och vad som ska avslås för såväl egentillverkade som inköpta produkter. Du arbetar med ständiga förbättringar och utvecklar strategier för att effektivisera kvalitetsarbetet. Du ansvarar för avvikelsehanteringssystemet men också för att underhålla och rapportera alla händelser som är relaterade till hållbarhet i vårt kvalitetsledningssystem. I rollen ingår också att arbeta aktivt med KPI:er och att ta fram statistik och rapporter. Du har daglig kontakt med interna- och externa kunder och leverantörer. 
Rollen innefattar personalansvar för sex medarbetare där ditt ansvar är att leda och utveckla medarbetarna. 

Du kommer att arbeta i en matrisorganisation där du direktrapporterar till platschefen som är en rak, tydlig, lugn och stabil ledare som har fokus på att utveckla dig som individ. Du får utrymme att ta eget ansvar och frihet att fatta beslut för att nå uppsatta mål. Funktionellt rapporterar du till den globala kvalitetschefen.

Tjänsten är placerad vid vår produktionsenhet i Sundsvall.
Resor i tjänsten kan förekomma både inom och utanför Sverige.


arbetstider.

Heltid med start så snart som möjligt. 


kvalifikationer.

Som person är du flexibel, strukturerad och ha ett driv att komma framåt. Du är en duktig kommunikativ ledare som arbetar aktivt tillsammans med dina medarbetare för att nå de uppsatta målen. Du gillar att lösa komplexa problem.

Vi tror att du är utbildad som civilingenjör med inriktning mot t.ex. maskinteknik, industriell teknik och hållbarhet eller industriell ekonomi. 

Du har minst fem års dokumenterad erfarenhet av kvalitetsarbete i en ledande position. 

Du har goda erfarenheter inom av ledningssystem, LEAN, Six Sigma, interna revisioner och ISO 9001. ISO 14001 och ISO 45001. Tidigare erfarenhet inom tillverkande industri och erfarenhet av ISO 14001 och ISO 45001 är meriterande. 

Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.  Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper då det är en ledande befattning.


erfarenhet.

Minst fem års dokumenterad erfarenhet av kvalitetsarbete i en ledande position.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad.  Sista ansökningsdag är 16 augusti. Då vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ber vi dig att söka så snart som möjligt.
Vid frågor om tjänsten kontakta Pernilla Keusch, [ Email address blocked ] . 
 

Rekommenderade jobb

Quality manager
Emhart Glass Sweden AB Sundsvall Heltid
Kundrådgivare sökes till E.ON Sollefteå
Uniflex Sollefteå Heltidsanställd
HSE Manager till Valmet i Sundsbruk
Poolia Sundsvall Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352425