SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Supplier Quality Engineer på ValueOne

Supplier Quality Engineer

ValueOne Västerås, Västmanlands län Full-Time/Part-Time
Ansök på företagets hemsida

ValueOne rekryterar en Supplier Quality Engineer till vår kund CrossControl med placering i Västerås, alternativt Uppsala eller Alfta. Är du van vid att arbeta med kvalitetsfrågor och har erfarenhet av att utföra leverantörsaudits? Då kan CrossControl erbjuda dig en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Kan vi locka dig med att vara med på CrossControls fortsatta resa mot att bli världsledande inom HMI och datorlösningar för industriella fordon? CrossControls kunder har höga krav på kvalitet och miljötålighet och företaget driver systematiskt förbättringar i processer och produktdesign. Här kan Du verkligen göra skillnad! CrossControl strävar efter operativ excellens med ett Industri 4.0-perspektiv och investerar kontinuerligt i digitalisering och automatisering.

CrossControl arbetar i en internationell kontext, internt som externt, men har en stark lokal förankring och arbetar aktivt med sin personal i fråga om varje persons framtid hos dem. Hos CrossControl präglas stämningen av en stark laganda, höga ambitioner och de värnar om varandras framgångar. Vill du bli delaktig i CrossControls tillväxtresa? Välkommen att söka tjänsten som Supplier Quality Engineer! 

Läs mer om CrossControl här: [ Link removed ]

Om rollen

Som Supplier Quality Engineer planerar och koordinerar du leverantörskvalitetsprocesserna under utvecklingsprojekt och pågående produktion. Du initierar förbättringar av leverantörskvalitetsprocesserna, ser över befintliga processer och utvecklar lösningar för att öka produktiviteten och kvaliteten. Du säkerställer även överensstämmelse med godkända kvalitetsstandarder för att upprätthålla hög effektivitet och kvalitet. Då företaget har sitt huvudkontor i Alfta, behöver du vara beredd på att göra regelbundna besök dit. Tjänsteresor förekommer både inrikes och utrikes. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbeta i produktutvecklingsteam och hantera leverantörsreklamationer
  • Förbättring av leverantörskvalitetsprocesserna
  • Utveckling av befintliga leverantörer samt godkännande av nya leverantörer
  • Analysera problem och samordna arbetsuppgifter internt samt kommunicera resultat
  • Leda interna utbildningsaktiviteter och initiera externa utbildningar
Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har arbetat med leverantörsledning/leverantörsutveckling samt har några års erfarenhet i en teknisk/projektbaserad miljö. Du har färdigheter inom 8D-rapporter, leverantörs-PPAP och är van vid att utföra leverantörsinspektioner. Meriterande för tjänsten är en relevant högskoleexamen eller motsvarande, tidigare erfarenhet av kvalitets- och SQE-arbete. Vi ser gärna att du har ett analytiskt tankesätt och erfarenhet av problemlösningsmetoder. Du har en god kommunikativ förmåga och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Erbjudande

Som Supplier Quality Engineer erbjuds du en utvecklande position i en expansiv miljö med engagerade och erfarna medarbetare. CrossControl är ett företag som växer och har en spännande framtid framför sig. Det är ett medelstort företag som stoltserar med en stark teamkultur, korta kommunikationsvägar inom och mellan funktioner.

Lockas du av en arbetsplats som erbjuder en hybrid arbetsmiljö där du delvis kan arbeta hemifrån? Känner du liksom CrossControl att det även är viktigt med en god trivsel och att hålla en hälsosam balans i livet? Toppen! Då kan företagets generösa friskvårdsbidrag också komma väl till hands! 

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Johanna Hallnemo på telefon: 072-143 23 79.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: valueone2178