Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Quality Assurance Officer Södertälje/Strängnäs jobb i Södertälje på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Quality Assurance Officer Södertälje/Strängnäs på Randstad AB

Quality Assurance Officer Södertälje/Strängnäs

Randstad AB Södertälje, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Brinner du för kvalitetsfrågor och vill jobba tvärfunktionellt i en varierad roll? Vi på Randstad Life Sciences söker nu dig som vill jobba inom Quality Assurance inför kommande uppdrag i höst, för denna tjänst söker vi främst dig som vill arbeta hos våra kunder inom läkemedelsbranschen i Södertälje eller Strängnäs. Då vi har en bred kundportfölj är vi i ständigt behov av att utöka vårt konsultteam, och är du intresserad av att jobba med kvalitetssäkring av processer så har du hamnat rätt!

Som konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den inriktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Du kommer ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet från olika arbetsplatser.


ansvarsområde.

I rollen som QA kommer du arbeta med att säkerställa kvalitet i processerna i läkemedelstillverkning. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men innefattar exempelvis:
  • Värdering av dokumentation och analysresultat
  • Tvärfunktionellt samarbete, exempelvis med kollegor som laboratorieingenjörer, processteknik, produktionsteknik, planering, logistik mm
  • Granskning av avvikelser
  • LEAN- och förbättringsarbete
  • Godkännande av kvalitetstyrande dokument, ex ändringsärenden, valideringar och kvalificeringar
  • Överföring av kunskap till produktionen


arbetstider.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som initieras med en 6-månaders provanställning. Det initiala uppdragets längd varierar beroende på kund och uppdrag. 


kvalifikationer.

Du har en naturvetenskaplig högskoleexamen motsvarande minst 4 års heltidsstudier. Erfarenhet från arbete inom läkemedelsindustrin, GMP samt kvalitetsarbete är mycket meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Som person är du noggrann, strukturerad och har ett prestigelöst förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som konsult är det viktigt att du är nyfiken och har en förmåga att kunna arbeta självständigt och på eget initiativ. Du har en god kommunikativ förmåga och är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


ansökan.

Skicka in din ansökan senast 2021-08-15. Vi tar inte emot ansökningar via email. Urval och intervjuer kommer att ske under augusti.
 
Vi ser fram emot din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

Quality Assurance Officer Södertälje/Strängnäs
Randstad AB Södertälje Deltid
Training lead, Pfizer Strängnäs
Randstad AB Strängnäs Deltidsanställd
Processingenjör AstraZeneca, Södertälje
Randstad AB Södertälje Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352181