Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Quality Assurance inom läkemedelsindustrin jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Quality Assurance inom läkemedelsindustrin på Poolia

Quality Assurance inom läkemedelsindustrin

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du intresserad av att arbeta med kvalitet inom läkemedelsindustrin? Vi söker just nu kandidater till framtida konsultuppdrag inom kvalitetssäkring (Quality Assurance) till vår kund söder om Stockholm. Låter det här intressant för dig? Tveka inte att ansöka redan idag. Välkommen till Poolia Life Science!

Vi på Poolia Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som kvalitetsvärderare inom Kvalitetssäkring (QA).
Du kommer att fatta beslut om det som tillverkats uppfyller ställda krav, värdera tillverkningsdokumentation och analysresultat.
Du kommer tillsammans med kollegor ha ett gemensamt ansvar för att fabriken når de uppsatta kvalitets-, kostnads- och leveransmålen.
Du kommer att godkänna kvalitetsstyrande dokument som ändringsärenden, instruktioner och valideringar, samt arbeta med överföring av kunskap till bland annat operatörer och tekniker.

Vem är du?
Naturvetenskaplig Universitets- eller högskoleexamen (minst 160 poäng/240hp). Gärna apotekare eller civilingenjör inom kemiteknik/bioteknik.
Erfarenhet från tillverkning av aktiva substanser och/eller färdiga läkemedel, GMP samt kvalitetsarbete är meriterande, men inget krav.
Som person är du självgående, initiativtagande och ska ha lätt för att samarbeta. Du har tydliga ledaregenskaper, är målinriktad och trivs med att arbeta i en hög förändringstakt.

 

Rekommenderade jobb

Quality Assurance inom läkemedelsindustrin
Poolia Stockholm Heltid
Vi söker laboratorieingenjörer till läkemedelsindustrin
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Vi söker Biomedicinska Analytiker till läkemedelsindustrin
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60496