Jobbet Quality Assurance inom läkemedelsindustrin har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Quality Assurance inom läkemedelsindustrin publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du intresserad av att arbeta med kvalitet inom läkemedelsindustrin? Vi söker just nu kandidater till framtida konsultuppdrag inom kvalitetssäkring (Quality Assurance) till vår kund söder om Stockholm. Låter det här intressant för dig? Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till Poolia Life Science!

Vi på Poolia Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som kvalitetsvärderare inom Kvalitetssäkring (QA).
Du kommer att fatta beslut om det som tillverkats uppfyller ställda krav, värdera tillverkningsdokumentation och analysresultat.
Du kommer tillsammans med kollegor ha ett gemensamt ansvar för att fabriken når de uppsatta kvalitets-, kostnads- och leveransmålen.
Du kommer att godkänna kvalitetsstyrande dokument som ändringsärenden, instruktioner och valideringar, samt arbeta med överföring av kunskap till bland annat operatörer och tekniker.


Vem är du?
Naturvetenskaplig Universitets- eller högskoleexamen (minst 160 poäng/240hp). Gärna apotekare eller civilingenjör inom kemiteknik/bioteknik.
Erfarenhet från tillverkning av aktiva substanser och/eller färdiga läkemedel, GMP samt kvalitetsarbete är meriterande, men inget krav.
Som person är du självgående, initiativtagande och ska ha lätt för att samarbeta. Du har tydliga ledaregenskaper, är målinriktad och trivs med att arbeta i en hög förändringstakt.


Referens

54597

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till