Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Quality Assurance Associate till AstraZeneca Södertälje jobb i Södertälje på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Quality Assurance Associate till AstraZeneca Södertälje på Randstad AB

Quality Assurance Associate till AstraZeneca Södertälje

Randstad AB Södertälje, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Som konsult hos Randstad Life Sciences kommer du få möjligheten att prova på spännande roller på olika företag tack vare vår breda kundportfölj som omfattar hela Mälardalen. Din konsultchef finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att lyhört hjälpa dig att utveckla din karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition.  På så sätt får du ett effektivt karriärskompass som pekar i den riktning du drömmer om.

Vår ambition är att bli din livslånga karriärspartner

Randstad Life Sciences är din arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Du får en konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter

Vi investerar i våra konsulter

På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit en tid hos oss. Du kommer ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet från olika arbetsplatser.

Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!


ansvarsområde.

Vi söker en Quality Assurance Associate/QA MODA till arbete inom kvalitetssäkring av omgivningshygien av produktionsanläggningar inom Sweden Operations, Södertälje. Inom kvalitetsorganisationen har vi förmånen att representera både kundens och företagets intressen, samtidigt genom att vi skyddar produkter, tillverkningstillstånd och patient.

Som QA Associate ansvarar du för kvalitetssäkring av den mikrobiologiska miljön i produktionen av läkemedel. I din roll samarbetar du nära med produktionen, det mikrobiologiska laboratoriet, andra kvalitetsvärderingsgrupper samt övriga stödfunktioner inom kvalitetskontroll och processteknik - ett stort kontaktnät är din vardag. I dina uppgifter kommer det även att ingå att bygga upp vårt nya datasystem (MODA) för omgivningshygien.

Rollen har ofta en utredande karaktär där du inhämtar fakta och använder ditt logiska tänkande för att komma fram till beslut. Arbetet är självständigt och uppgifterna breda, du har stor möjlighet till eget lärande, och som representant för ditt område behövs mod, engagemang, beslutsamhet och integritet. I rollen kan din ståndpunkt komma att utmanas och då behöver du kunna motivera och kommunicera den på ett bra sätt med både övertygelse och ödmjukhet.

Dagliga arbetsuppgifter kan inkludera:
• Dokumentera, rapportera och förmedla information kopplat till kvalitetsfrågor
• Bedöma, sammanställa och rapportera resultat från media och mikrobiologisk monitorering
• Utreda och godkänna kvalitetsavvikelser i produktionsprocesser och produktionsmiljö
• Medverka vid utbildning av personal i mikrobiologi och omgivningshygien
• Medverka i verksamhetsprojekt och valideringar
• Företräda avdelningen vid interna och externa myndighetsinspektioner
• Bygga planer och skapa ny struktur i labsystem

Organisatoriskt tillhör du en grupp om ca 12 personer som stödjer den sterila tillverkningen av läkemedel och leds av en närvarande gruppchef. 


arbetstider.

Vi erbjuder en heltidstjänst, som tillsvidareanställd. Anställningen initieras med en 6-månaders provanställning. Det initiala uppdragets längd varierar beroende på kund och uppdrag. 


kvalifikationer.

Grundkrav
  • Naturvetenskaplig universitets- eller högskoleexamen på magisternivå/240hp inklusive kurs i Mikrobiologi, minst 7,5 hp
  • Erfarenhet av arbete med mikrobiologi, företrädesvis inom verksamhet styrd av Good Manufacturing Practice (GMP) är önskvärt. 
  • Du förväntas ha mycket god förmåga att tydligt kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. 
  • Vi ser gärna att du har ett intresse för datatekniska stödsystem och processer.
Det är meriterande med
  • erfarenhet från tillverkning, kvalitetskontroll, kvalitetssäkring av läkemedel, myndighetsinspektioner eller validering/kvalificering. 
  • Kunskaper inom LEAN. 

För att lyckas i rollen krävs att du har en god analytiskt förmåga och med en positiv anda bidrar du till att skapa en lösningsorienterad miljö. Du är flexibel inför ändrade förutsättningar, vilket ställer krav på ett strukturerat arbetssätt. Därför söker vi dig som arbetar drivande både självständigt och i team, samt är duktig på att främja samarbete i hela organisationen. 


erfarenhet.

Vi främjar mångfald och söker kandidater med olika erfarenheter.


ansökan.

Skicka in din ansökan senast 20 Januari. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi kan på grund av GDPR inte ta emot ansökningar via mail.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201374352