Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Qualified Person till ApoEx job in Malmö at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Qualified Person till ApoEx på Poolia

Qualified Person till ApoEx

Poolia Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Vi söker dig som vill arbeta som QP på ApoEx och som vill vara med och driva utvecklingen av Sveriges sjukvårdsfarmaci och apoteksmarkand framåt!

Du kommer att arbeta som QP kopplat till en av ApoEx nyaste satsningar och det här är en chans för dig att arbeta på ett företag som präglas av driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt
ApoEx AB har på drygt 10 år vuxit till över 6 miljarder i omsättning. Vi fokuserar på varuförsörjning till privat och offentlig vård. ApoEx har framförallt vunnit kunder och uppdrag genom ny, effektiv, logistik och egenutvecklade IT-lösningar. ApoEx IT-lösningar används både internt, för att skapa effektivitet, och externt, för att underlätta för kunder och erbjuda nytänkande lösningar. Idag är vi cirka 500 medarbetare.

Tjänsten som QP kan med fördel vara placerad i Umeå, Malmö eller i Stockholmsområdet. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på ApoEx som Qualified Person, sakkunnig, och stå som ansvarig på ApoEx tillverkningstillstånd. Utöver det kommer du delta i utvecklingsprojekt. ApoEx produktsortimentet omfattar idag extemporeverksamhet inom ramen för apotekstillstånd som hanterar licenspreparat samt registrerade läkemedel. I framtiden kommer du att vara ansvarig för att säkerställa att den färdiga produkten, som i detta fall främst rör sig om ompackning av läkemedel, som frisläpps till kund uppfyller ställda krav. Då detta är en ny roll och ett nytt affärsområde för ApoEx kommer en viktig del av ditt arbete vara att aktivt delta i uppbyggnad av nya processer och kvalitetssystem, därefter löpande förbättringsarbete av verksamheten.

Arbetsuppgifterna inkluderar men är inte begränsade till:
-Delta i uppbyggnaden av nya processer och kvalitetssystem för verksamhet inom nytt tillverkningstillstånd
-Framtagning av rutiner och instruktioner för tillverkningsverksamheten i ApoEx ledningssystem
-Frisläppning av färdiga produkter
-Stödja verksamheten i kvalitetsfrågor
-Leda och ansvara för kund- och myndighetsinspektioner.
-Medverka i och bedöma utredningar av avvikelser och arbetet med att åtgärda grundorsaker.
-Samverka i kunduppdrag.
-Aktivt delta i förbättringsarbetet av processer och kvalitetssystem.
Utbilda och vara rådgivande i kvalitetsrelaterade frågor.

Vem är du?
För att trivas på ApoEx tycker du om att arbeta i en miljö som präglas av driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt. Där erfarenhet är meriterande men strävan att vilja lära sig är viktigare.

Vi söker dig som har en utbildning, företrädelsevis är du Apotekare, som motsvarar Läkemedelsverkets krav för att bli godkänd som Qualified Person. Du är väl förtrogen med GMP och har arbetat minst 2 år i QA-befattningar inom tillverkande läkemedelsindustrin, företrädesvis som QP eller på QP-delegat. Flytande svenska och engelska i tal och skrift samt goda IT-kunskaper och goda färdigheter i modern IT-miljö är ett krav. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av projektledning och av arbete i en liknande organisation men liknande projekt och kundkontakter.

På ApoEx trivs drivna, öppna personer som har ett personligt ledarskap och engagemang. Vi söker dig som är affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande. Vidare arbetar du strukturerat och har förmåga att självständigt kunna driva och koordinera arbete eller projekt av olika komplexitet. Du har förmåga att skapa och behålla givande arbetsrelationer både externt och internt och att agera lösningsfokuserat faller sig naturligt för dig. Du sprider energi och kunskap vidare och arbetar för att vi tillsammans ska nå våra mål.

Om verksamheten
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?
Läs mer om ApoEx på www.apoex.se

 

Rekommenderade jobb

Qualified Person till ApoEx
Poolia Malmö Heltidsanställd
arbetsledare natt sökes till TePe i malmö
TePe munhygienprodukter Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
Bygglovshandläggare
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Skåne län - Tomelilla Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59821