Jobbet Qualification Lead / Quality Engineer till KeyPlants AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Qualification Lead / Quality Engineer till KeyPlants AB publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbete med nationella och internationella projekt i en resultatinriktad organisation med höga ambitioner? KeyPlants AB erbjuder dig möjligheten till en roll med stort ansvar för kvalificerings och kvalitetsarbete i en bred roll genom hela projekt.

Om företaget

KeyPlants är ett snabbväxande företag inom design, engineering och projektledning som främst riktar sig till Life Science och processindustrin. De är kända för sin breda kompetens och kunskap inom ovan nämnda områden och tillhandahåller helhetslösningar för olika projekt inom exempelvis modulära lösningar (turn-key). KeyPlants team har leveratar ett stort antal projekt i världen till kunder som exempelvis AztraZeneca, MSD, GSK, Owens Corning och Octapharma. På Stockholmskontoret, som är centralt beläget, arbetar cirka 40 personer. Det är en platt organisationen med familjär stämning och korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter

Som Quality Engineer på KeyPlants AB är ditt huvudsakliga fokus att leda Commissioning & Kvalitetsarbetet som utförs inom ramen för ett eller flera parallella investeringsprojekt. Detta innefattar till exempel utfärdande och godkännande av Commissioning & Kvalificeringsdokumentation, leda riskanalyser, utredning av avvikelser och ändringar samt test och sammanställning av testresultat för installationer onsite. I de projekt som du ingår i, för du dialog med kunder och interna kontakter gällande hur förberedelsearbetet skall hanteras. Mycket av arbetet pågår onsite ute hos KeyPlants kunder där du tar stort ansvar för leveransen av projekten. Avslutningsvis ansvarar du även för överlämning efter kvalificering samt rapportering efter avslutat projekt. Det förekommer under perioder resor i tjänsten då installationerna ska granskas på plats ute hos kund.

Formella krav

• Civilingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet • Minst 10 års erfarenhet från relevanta roller inom kvalificering-/valideringsarbete • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift • Arbetat med kvalificering i minst två multidisciplinära investeringsprojekt För att passa in i rollen ser vi att du visar stort engagemang gentemot de projekt du ingår i. Du visar på god samarbetsförmåga med interna och externa parter samt är lyhörd gentemot dem. Rollen präglas av att du levererar hög kvalitet i samtliga projekt vilket sätter din kvalitetsmedvetenhet på sin spets. Förmågan att kunna fatta beslut på egen hand men också att se när andra experter ska ge stöd och ytterligare perspektiv krävs.

Övrig information

• Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att KeyPlants AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och KeyPlants AB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Centrala Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: QC, QA, Quality control, medicinteknik, Life Science, kemi, kvalitet, kvalitetsingenjör, kemiingenjör, quality engineer, kemiteknik, C&Q, läkemedel, KeyPlants, testare, ingenjör

Referens

2439801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till