Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

QC kemister till Randstad Life Science jobb i Malmö på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
QC kemister till Randstad Life Science på Randstad AB

QC kemister till Randstad Life Science

Randstad AB Malmö, Skåne län Deltid


arbetsbeskrivning.

Har du några års erfarenhet från QC inom läkemedel/livsmedel och redo för nästa steg? Har du erfarenhet av kemiska analyser men också validering av instrument/metoder? Vi ser en stor efterfrågan av seniora QC kemister och söker nu dig som är intresserad av framtida uppdrag hos våra Life Science kunder i Skåne. 

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar denna inställning.

Hos oss står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. Vi erbjuder dig konkurrenskraftig lön, kompetensutvecklande förmån och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. ansvarsområde.

I rollen som QC kemist är följande arbetsuppgifter vanligt förekommande:

• Utföra kemiska och fysikaliska analyser av läkemedel eller råvaror, med tekniker som exempelvis HPLC, GC, ICP, FTIR, titrering enligt GMP/GLP 
• Utreda avvikande analysresultat
• Granskning/bedömning av analysresultat
• Delta i förbättringsarbete
• Metodutveckling, metodvalidering
• Validering/kvalificering av instrument
• Hantera stabilitetsstudier


arbetstider.

Tjänsterna är på heltid med en anställning hos Randstad Life Sciences med uppdrag hos våra Life Science kunder i Skåne.


kvalifikationer.

Vi söker dig med en naturvetenskaplig examen inom kemi med minst 5 års erfarenhet från QC inom GMP/GLP-styrd verksamhet med goda kunskaper i tekniker som HPLC/UPLC, GC, ICP, FTIR, frisättning och titrering. Du bör ha erfarenhet av validering av instrument och/eller metoder. 

Erfarenhet av granskning och bedömning av analysresultat, hantering av stabilitetsstudier samt arbete med LIMS-system är starkt meriterande. Du behöver behärska svenska och engelska i både tal och skrift. 
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för oss är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförandet av arbetsuppgifterna. I rollen som konsult är det också viktigt att du trivs med att skapa relationer med både nya och befintliga kunder. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


ansökan.

Skicka in din ansökan före 2021-10-24. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emma Kronberg, konsultchef, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360085