Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
QC-Support till vår globala kund i Uppsala at Poolia

QC-Support till vår globala kund i Uppsala

Poolia Uppsala, Uppsala län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Vi söker nu en Quality Control-Support till vår globala kund i Uppsala. Är du teknisk kunnig och intresserad av QC? Då kan detta vara rollen för dig!

Tjänsten beräknas tillsättas första februari 2021 och pågå i 6 månader, med mycket goda möjligheter till förlängning. Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
I rollen som QC-support kommer du vara en del av ingenjörsteamet som arbetar med testverksamhet. Du kommer vara ett stöd till verksamheten och du kommer arbeta med dagligt underhåll, inköp och support för teamet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta
•  Ansvara för att testutrustning (t.ex. verktyg, slangar och tankar) samt referensinstrument finns på plats, är kalibrerade och fungerar som de ska
•  Ansvara för inköp av förbrukningsprodukter till daglig verksamhet
•  Ansvara för vattenprovtagning och etanolredovisning
•  Ansvara för periodiskt underhåll av utrustning samt datorer i viss utsträckning
•  Stötta med buffertblandning samt tvätt av produkter inför skeppning till kund
•  Ansvara för felanmälan till fasighet, t.ex. vid elavbrott och sådant som rör lokalerna
•  Hålla ordning testhallarna

Vem är du?
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning. Vidare har du tidigare erfarenhet från teknisk eller producerande verksamhet. Du är teknisk, händig och tycker om att hantera teknisk utrustning genom att underhålla, laga och förbättra. Vi ser gärna att du ha erfarenhet av, alternativt intresse att lära dig, inköp. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete, dock är detta inte ett krav. Du har god IT-kunskap och är en van systemanvändare.

Krav för denna tjänst är goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person är du driftig och självständig, du är serviceinriktad och har ett professionellt bemötande mot andra människor. Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel och strukturerad samt ser till att dina uppgifter blir slutförda med kvalitativ leverans. Du är kommunikativ och ha lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och ansvarskänsla.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 

Recommended skills

Vi (Textredigeringsprogram)
Utbildning
Verktyg
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 58401