Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

QA specialist med teamledaransvar job in Lund at Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
QA specialist med teamledaransvar på Tech Talents

QA specialist med teamledaransvar

Tech Talents Lund, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu en QA specialist till en bred roll nära R&D och produktledning. Tjänsten som QA specialist innebär att du hanterar hela kvalitetsprocessen där du driver implementeringen av professionell och modern kvalitetssäkring. Du ansvarar för att utveckla och säkerställa företagets kvalitetsarbete, lokalt såväl som globalt.

I din roll arbetar du med att designa och implementera processer inom R&D, produkthantering och produktion. Till din hjälp har du ett mindre team där du i samband med bolagets tillväxtresa ansvarar för att bygga upp ett växande kvalitetssäkringsteam. Du blir här en viktig pusselbit för Serstechs utveckling, där du får möjlighet att skapa en organisation som lever och andas kvalitet. Här ges chansen till att arbeta på ett innovativt och lönsamt bolag med en stark produktportfölj på en växande marknad. Din arbetsplats präglas av en företagskultur med en öppenhet av prestigelösa, kompetenta och hjälpsamma kollegor i en platt organisation. Tjänsten är placerad i Lund, men där resor förekommer ett par gånger om året.

Arbetsuppgifter

Som QA specialist är ditt ansvarsområde att definiera och kvalificera alla processer relaterade till kvalitet. Du har ett supporterande ansvar samtidigt som du är den samordnade länken för företagets funktioner och avdelningar. En del av din vardag blir att arbeta i nära samarbete med produktionspartners och komponentleverantörer, både för kvalitetsgranskningar och komponenttestprocesser samt protokoll. Tillsammans med ditt team validerar, riskbedömer, utvärderar och testar ni produktkvaliteten. Du har en viktig roll i produktutvecklingen för att tillsammans med produktledningen säkerställa att alla kundkrav är tydliga, fullständiga och förstådda för att möjliggöra kvaliteten hos kund. En viktig del är att identifiera flaskhalsar i kvalitetssäkringsprocessen.

Vidare ställer du tydliga krav på produktledning och R&Ds hantering för att utveckla förbättringsarbetet samt säkerställa överensstämmelse med de senaste forskningsrönen inom kvalitetssäkring. Med din kompetens utbildar och inspirerar du organisationen i att följa rutiner och processer som du följer upp och driver igenom i organisationen.

Vi söker dig som

Tjänsten som QA specialist passar dig med en utmärkt kommunikationsförmåga där du enkelt kan påverka andra avdelningschefer för att få dem att förstå de processer, verktyg och attityder som behövs för att uppnå en hög kvalitet. Du har en djup förståelse för användarnas beteende och kan utforma testprocesser för att stödja det. Vidare söker vi dig som:

•      Har en relevant högskole- eller universitetsexamen alternativt motsvarande erfarenhet

•      Har ett par års erfarenhet av kvalificerat QA-arbete, gärna från en reglerad tillverkande industriell bransch med utveckling och produktion

•      Har dokumenterad erfarenhet och implementering av kvalitetssäkringsprocesser

•      Har en god förståelse för produktutveckling, riskbaserad testning och agila testprocesser

Då tjänsten innefattar internationella kontakter med kunder, distributörer och andra intressenter måste du vara mycket bra på att kommunicera på engelska.

Det är meriterande med erfarenhet av ISO kvalitetsledningssystem. För att lyckas i rollen har du organisatoriska färdigheter och ett skarpt sinne för kvalitet, struktur och detaljer. Du trivs i en drivande kravställande roll där du är med och utvecklar bolaget. Som person har du ett öppet och nyfiket intresse av att lära dig. Då du kommer ha frekventa kund- och partnerkontakter ser vi att du är van vid att arbeta tvärfunktionellt med många kontaktytor och ett starkt fokus på värdeskapande kundrelationer.

Om oss

Tech Talents är ett dotterbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden. Läs gärna mer om oss här! 

Övrig information

Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning:
Heltid
Plats:
Lund
Övrig information:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Kontaktperson:
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig konsultchef och rekryterare Lina Beaman, [ Link removed ]

Låter detta som tjänsten för dig? Varmt välkommen med din ansökan. 

 

Rekommenderade färdigheter

Vi (Textredigeringsprogram)
Attityder
Kvalitetssäkring
Verktyg

Rekommenderade jobb

QA specialist med teamledaransvar
Tech Talents Lund Heltidsanställd
Finsktalande kundservicemedarbetare på heltid sökes till kommande uppdrag!
StudentConsulting Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
Är du student med intresse för administration som söker extrajobb?
StudentConsulting Skåne län - Malmö Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: techtalents154