Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

QA/RA Manager till ADDvise Group jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
QA/RA Manager till ADDvise Group på Poolia

QA/RA Manager till ADDvise Group

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta i en bred och supporterande QA/RA-roll i en medicinteknisk koncern med huvudkontor i centrala Stockholm? Hos ADDvise Group får du en chans att vara med och påverka och utvecklas i en internationell miljö med många spännande kontaktytor.
ADDvise Group AB är en ledande leverantör av utrustning till sjukvårds- och forskningsenheter. Koncernen består av ett 10-tal dotterbolag i Europa, Mellanöstern och USA. ADDvise är strukturerat i två affärsområden, Lab och Sjukvård. Koncernen har en tydlig förvärvsstrategi med syfte att höja aktieägarvärdet och bredda verksamheten – både geografiskt och produktmässigt. Försäljning sker globalt och idag omsätter koncernen ca 445 MSEK. ADDvise aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på ADDvise Groups huvudkontor på Grev Turegatan i centrala Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som QA/RA Manager kommer du tillhöra ADDvise huvudkontor som idag består av sju personer. Rollens fokus är att supportera koncernens dotterbolag i kvalitetsfrågor och du kommer ha en viktig roll i att säkerställa att dotterbolagen efterlever regulatoriska krav och att kvalitetsledningssystem (ISO 9001, ISO 14001 och ISO 13485). Du kommer även genomföra interna och externa revisioner. Rollen rapporterar till koncernens Chefsjurist.
Arbetsuppgifterna innebär, men är inte begränsade till:
- Stödja ansvariga inom dotterbolagen med att hantera, följa upp och övervaka hantering och registrering av avvikelser och CAPA
- Hantera och säkerställa efterlevnad av medicintekniska regelverk, krav och riktlinjer (MDD/MDR, IVDR, 21 CFR 820, FDA, Läkemedelsverket, etc.)
- Informera om och utbilda dotterbolagen i ledningssystemet, MDD/MDR och andra tillämpliga regelverk
- Regelbunden regulatorisk kontakt och samarbete med leverantörer och underleverantörer
- Kontakt med myndigheter, anmälda organ och andra berörda organisationer
- Upprätthålla, hantera och säkerställa väsentliga krav, tekniska filer och riskhantering
- Aktiviteter knutna till Vigilance och Post Market Surveillance

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom medicinteknik, bioteknik, farmaceut eller annan relevant inriktning. Alternativt längre relevant arbetslivserfarenhet.
Du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta med kvalitetsrelaterade frågor inom den medicintekniska branschen och stort intresse för att utvecklas inom området. Det är mycket
meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med MDD/MDR och/eller med ISO 9001, ISO 14001 och ISO 13485. Goda IT-kunskaper och utmärkta språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid rätt personliga egenskaper. Vi söker dig som är självgående, gillar att ta egna initiativ, är nyfiken och har en vilja att utvecklas i din roll. Du har ett genuint intresse för kvalitetsfrågor och trivs i en supporterande roll där du agerar som bollplank och stöd i kvalitetsfrågor. Vi lägger extra vikt vid social förmåga då det är viktigt att du tycker om att samarbeta och kan skapa och behålla välfungerande och givande arbetsrelationer både externt och internt. Rollen som QA/RA Manager kräver att du kan driva ditt eget arbete framåt och har ett strukturerat och noggrant sätt att ta dig an ditt arbete.

Om verksamheten
ADDvise Group AB (publ) är en ledande leverantör av utrustning till sjukvårds- och forskningsenheter. Koncernens dotterbolag fördelas på två affärsområden; LAB och SJUKVÅRD. Försäljning sker globalt. Koncernen har en tydlig förvärvsstrategi med syfte att höja aktieägarvärdet och bredda verksamheten – både geografiskt och produktmässigt.
ADDvise aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Den breda kompetensen tillsammans med specialistkunskaperna i verksamheten gör att lösningen alltid finns inom koncernen. Det värderas högt av kunder och förenklar när vi utvecklar och vårdar våra långsiktiga relationer. ADDvise jobbar enligt höga kvalitetskrav och är certifierade enligt de globala kvalitetssystemen ISO 9001, 14001 och 13485.
[ Link removed ] />
 

Rekommenderade jobb

QA/RA Manager till ADDvise Group
Poolia Stockholm Heltid
Drift- och underhållstekniker dagtid
FMR - Din HR-Partner Göteborg Heltidsanställd
Group Financial Controller till New Wave Group, Göteborg
Meritmind Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60171