Jobbet QA Manager- SyntheticMR har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

QA Manager- SyntheticMR publicerad av Skill

Heltid
Linköping
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du bidra till snabbare och mer korrekta svar inom vården och därmed rädda liv? Med hjälp av SyntheticMRs mjukvara blir processen i en magnetresonansundersökning både snabbare och ger ett bättre beslutsunderlag för diagnos. Med din hjälp säkerställer vi att produkten uppfyller bolagets och marknadens högt ställda kvalitetskrav.

Om företaget
SyntheticMR utvecklar innovativ programvara med potential att fullständigt förändra det traditionella sättet att tolka resultat från magnetröntgenkameror. Idag tolkas varje bild från en magnetröntgenkamera subjektivt utan kvantitativt stöd. Med SyntheticMRs programvara genererar en enda scan ett flertal justerbara kontrastbilder med kvantitativa kartor som visar den exakta volymen av olika vävnadstyper i hjärnan. Denna teknik är banbrytande och möjliggör snabbare patientflöden samt säkrare diagnoser för olika typer av nervdegenererande sjukdomar som multiple skleros, demens, parkinson mm. Företaget är listat på Aktietorget. För mer information, se www.syntheticmr.com

Dina arbetsuppgifter
I rollen som QA Manager ansvarar du för att utveckla, implementera och hantera bolagets kvalitetssäkringsprocesser. Du deltar både operativt och strategiskt i produktutvecklingsprojekt för företagets produkt, SyMRI. Arbetet sker i nära samarbete med R&D-teamet och du bidrar till att säkerställa att de högt ställda kraven uppnås, test av mjukvaran görs dock av annan part. En stor del av rollen blir att ansvara för: •Interna auditar •Riskhantering på produkten enligt standarden ISO 14971 •Bolagets kvalitetssystem enligt standard ISO 13485. I rollen finns idag inget personalansvar och du jobbar nära, samt rapporterar till företagets QA/RA Chef. Du kommer att få vara del av ett litet, växande, bolag i en viktig bransch. Tillsammans med dina kollegor får du vara med på bolagets spännande resa i nya fräscha lokaler mitt i city.

Din profil
Du har troligtvis några års erfarenhet från liknande tjänst, gärna från Medtech-branschen. Du har en akademisk utbildning inom ett relevant område, exempelvis inom medicin, teknik eller naturvetenskap. Viktigast är att du har de personliga egenskaperna vi söker. Du driver dina egna processer men är en god lagspelare. Du arbetar metodiskt, strukturerat och har en hög känsla för kvalité och detaljer. Då vi är ett litet team är det viktigt att du är social och prestigelös. Vidare tror vi att du är utåtriktad och har ett professionellt förhållningssätt både internt och externt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar SyntheticMR med Skill. Vi tillämpar löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Har du frågor om rollen eller företaget? Vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pehr Petersson på Skill, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se

Referens

3486

Liknande jobb

Verksamhetsutvecklare Linköping SAAB
Personlig assistent till kvinna Finspång Assistansbolaget i Sverige AB
Långt konsultuppdrag till Bank i Linköping Linköping Amendo Bemanning
Bygg och anläggninskonsult till Ramböll Norrköping Academic Work
Onsite-ansvarig Linköping Academic Work
Financial Controller Linköping Skill
Security Officer Linköping SAAB
Tax Manager Linköping SAAB
Sektionschef Utveckling Linköping SAAB
Toyota söker Mjukvaruarkitekt inom Embedded Systems Mjölby Toyota Material Handling
Systemingenjör Mjölby Toyota Material Handling
Toyota söker Mjukvaruutvecklare inom C# .net Mjölby Toyota Material Handling
Beredare/Teknisk bokföring Linköping SAAB
Vägledande Affärssystemkonsult Linköping Unik Resurs
Montörer till Scanfil Åtvidaberg Skill
Ingenjörer Flygande System Linköping SAAB
Quality Process Professional Finspång Poolia
Driftplanerare till E.ON Norrköping Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till