Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

QA Lead for Production systems jobb i Lund på Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
QA Lead for Production systems på Axis Communications

QA Lead for Production systems

Axis Communications Lund Heltid

I tillverkningen av alla Axis produkter används våra produktionssystem och du kommer tillhöra en viktig del av Axis produktutveckling. Som QA Lead kommer du att vara med och påverka vår utveckling, testning och vår kvalité för våra produktionssystem.

Ditt framtida team
Vårt team, Production Systems Software & Infrastructure, är ett team på 16 personer. Vi utvecklar system som bland annat delmonterar, testar av och samlar in data vid tillverkningen för alla Axis produkter. Detta betyder allt från mjukvara i maskiner till system som hjälper Axis hålla koll på produktionen på våra fabriker och för att samla in och skapa visualiseringar av produktionsdata. Våra system är uppe 24/7 med en central hub i Lund där all data samlas för analys.

Du kommer att leda ett relativt nytt och växande QA-team, bestående av 3 personer, i nära samarbete med vår release manager. Teamet har stora möjligheter att se till att planerat och levererat arbete ligger i linje med verksamhetens behov tillsammans med stakeholder. Du kommer jobba nära de olika mjukvaruteam som finns inom vår avdelning PET (Production Engineering and Technologies). Du kommer att ha möjligheter att kunna forma rollen tillsammans med ditt QA-team för att ge så mycket värde som möjligt till PET. Våra arbetsuppgifter rör vid många av Axis teknologier, både hårdvara och mjukvara. Eftersom våra system hjälper olika delar av Axis så samarbetar vi även mycket med andra avdelningar och projekt inom Axis.

Din roll som QA lead
Som QA lead förväntas du vara aktiv i diskussioner och möten och ha lätt för att samarbeta. Du kommer att ha frihet att vara med och påverka PETs framtida riktning och även din egen personliga utveckling. Arbetsuppgifter kan vara:

 • Verifiera och validera en ny release som är på väg ut och ge information till releaseansvarig
 • Kontinuerligt testa av ny funktionalitet som levereras av utvecklarna
 • Ge förbättringsförslag till hur systemet fungerar
 • Förbättra vår QA process
 • Jobba mot att automatisera tester till så stor utsträckning som möjligt
 • Arbeta nära med andra team och kunder internt
 • Interagera med tillverkningspartners globalt
 • Introducera nya teknologier och arbetssätt med din kreativitet och erfarenhet
 • Leda QA-teamet och dess prioriteringar

Vem är du?
Du är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör eller har motsvarande kunskap och erfarenhet. Du är noggrann, ansvarstagande och initiativrik och kan tillsammans med ditt team prioritera arbetsuppgifter för att vi kontinuerligt ska kunna leverera kundvärde samt att våra team ska kunna jobba mer effektivt. Du har också förmågan att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du ska ha några års tidigare erfarenhet som mjukvarutestare, gärna ett hårdvaruintresse och ha ett stort kvalitetstänk. Du älskar att ta sönder saker och hitta fel. Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift.

Som tillägg till ovan ser vi gärna att du har erfarenhet av:

 • C#
 • Hårdvarunära testning, produktion och tillverkning av produktionssystem
 • Databaser
 • TestStand

Hur är det att jobba med oss?
Hos oss får du arbeta med kollegor med kompetens från olika delar av organisationen, vilket är berikande och underlättar kompetensspridning. Det finns också stora möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas åt det håll man själv är intresserad av. Vi tycker att god kundkännedom är viktigt och därför har vi möjligheter att åka ut till våra kontraktstillverkare runt om i världen, som vi jobbar tätt ihop med, för att lära oss mer om hur våra maskiner och system uppfattas.

En god balans mellan arbete och privatliv tror vi gynnar både företag och individ. Du ska gilla att jobba hos oss och därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, företagsbonus, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och din alldeles egna Axis-cykel - för att nämna några.
Axis som företag tror på en diversifierad arbetsstyrka. Vi vet att diversitet i grupper skapar förutsättningar för en mer kreativ arbetsmiljö, vilket är en grund för att vi ska lyckas.

Redo att agera?
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?Vi hanterar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skulle du ha några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pernilla Allansson, email:

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R-117767