Jobbet QA ingenjör, Mekanik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

QA ingenjör, Mekanik publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Vi på Axis Communications befinner oss i ett expansionsskede och söker nu en ny teammedlem till vår Hårdvarutestgrupp i Lund.

VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED?
Hårdvarutestgruppen ansvarar för produkttestning på systemnivå med fokus på mekaniska komponenter. Vårt huvudsakliga mål är att säkerställa att alla produkter som lämnar R&D avdelningen följer Axis produktkvalitetsnivå.
Våra interface är konstruktörer, utvecklare, projektledare och produktchefer.

Som HWQA ingenjör kommer du arbeta i olika projektgrupper och ha nära samarbete med detta team för att säkerställa en korrekt verifiering av produkten, bl.a. genom att översätta krav till mätbara testfall. Du kommer ansvara för att ta fram testplaner, exekvera dessa och ha möjlighet att påverka vilka testmetoder som skall användas.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att:

  • Planera Axis produkter och exekvera mekaniska och klimatiska miljötålighetstester.
  • Skriva och utveckla testinstruktioner och testutrustningar
  • Förse konstruktionsgrupperna med kunskap om hur en produkt blir korrekt verifierad

VEM LETAR VI EFTER?
Axis söker dig som brinner för test och är utbildad högskoleingenjör/civilingenjör eller motsvarande. Har du erfarenhet av mekanisk testning är det ett plus men inte ett måste. Vidare har du en god förmåga att koordinera, planera och prioritera uppgifter, åtagande och ansvar.
Vi lägger stor vikt vid förmågan att kunna kommunicera och samarbeta för att tillsammans med projektgruppen nå gemensamma mål. Du är analytiskt och praktiskt lagd.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverksvideoprodukter som används till övervakning och säkerhetslösningar. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning och största delen av vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Hos oss kan du arbeta med nya spännande teknologier i en dynamisk grupp. Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖKAN
Har du frågor är du välkommen att kontakta Engineering Manager Mikael Andersson på telefon 046-272 1800. Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan

Referens

R-116168

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till