Jobbet QA-Ingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Är du en lagspelare med stort intresse för teknik och produktkvalitet? Då kanske vi har rollen för dig. Vårt kontor i Linköping växer och vi söker flera duktiga kollegor.

Fokus för Axis site i Linköping ligger på mjukvara i allmänhet och cloud i synnerhet. På Linköpingskontoret har vi ett helhetsansvar för våra projekt, vi rör oss snabbt och fattar egna beslut. Vi utvecklar övergripande lösningar och system för att hantera och analysera video - hjärnan i våra intelligenta säkerhetslösningar.

DIN ROLL

På Axis står kvaliteten alltid i fokus och som testutvecklare har du en central roll i att tillsammans med de andra i teamet säkerställa denna.

Du kommer att arbeta i ett litet team med stor påverkan. Eftersom du är med från start innebär det ett brett arbete där man uppmuntras att våga ta sig an nya saker. Det innebär att du förväntas vara med och skapa nya rutiner och ta fram bra sätt att arbeta på. Vi är måna om att vara öppna och arbeta över organisatoriska gränser och nära utvecklingen - det blir både roligare och ger bättre resultat!

Då kvalitet alltid står i fokus hos oss bygger vi in kvalitet så tidigt som möjligt i utvecklingsprocessen och jobbar för att snabbt hitta eventuella fel, om möjligt med hjälp av automatiserade tester.

Vi vill ligga i framkant vad gäller nya arbetssätt och tekniker och eftersträvar en kultur där alla kan vara sig själva och vara kreativa och innovativa, varje dag. För att främja nytänk arbetar du, tillsammans med ditt team, under stor frihet och vi har stor tillit till dig, ditt val av approach till uppgiften och din förmåga. Genom att ständigt lära oss, undersöka nya testmetoder och arbetssätt får vi innovationskraft och de bästa lösningarna på marknaden.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av mjukvarutestning och/eller utveckling och som har god insikt i testning på alla nivåer. Du har en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen som innefattar programmering och nätverk, eller har skaffat dig dessa kunskaper på annat sätt.

Vi tror att du har ett stort intresse för produktkvalitet och gillar att hålla dig uppdaterad vad gäller nya testautomatiseringsrön. Du har förmåga och erfarenhet av att tänka helhet och arbeta med teststrategi. Erfarenhet av att ha implementerat och använt automatiserade tester är meriterande.

Som person är du öppen, nyfiken och har ett starkt teknikintresse. Du är ansvarstagande och initiativrik och har lätt att se vilka uppgifter som bör prioriteras. Vi lägger stor vikt vid ett eget driv och hoppas att ni i teamet tillsammans entusiasmerar och inspirerar varandra

Axis präglas av en öppen och hjälpsam kultur där innovationen främjas av snabbrörlighet och korta beslutsvägar. Vi tror och hoppas att det är en miljö där du kommer trivas och utvecklas.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?

Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan.

ANSÖK NU!

Låter det som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag är den 4 mars.

Är du nyfiken, eller har några frågor, kontakta gärna teamchef Sandra Beskow, 073-2615262.

Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

R-115760

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till