SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

qa-assistent stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
qa-assistent stockholm på Randstad AB

qa-assistent stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid
Ansök på företagets hemsida
Randstad Life Sciences söker nu dig som är nyexaminerad inom Life Sciences och vill komma in på arbetsmarknaden och jobba som QA-assistent. Du kommer att få jobba hos vår kund i centrala Stockholm och få möjlighet att lära dig mer om hur det är att arbeta i GMP-miljö.

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss är det vi som är din arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Som konsult hos oss får du en trygg anställning med konkurrenskraftig fast lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Tillsammans med oss får du möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens genom att vara ute på spännande uppdrag hos våra Life Science kunder. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. Vi har vi även ett kompetenserbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom kemi/biologi eller liknande samt har god kunskap om IT-system. Som person ser vi gärna att du är orädd, initiativtagande, strukturerad och lättlärd. Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Tidigare arbetslivserfarenhet från life science-industrin är meriterande.


ansvarsområde.

I denna roll kommer du att jobba med kundens dokumentsystem EasyDoc samt med andra QA-relaterade och administrativa uppgifter. 

Detta är ett konsultuppdrag på två månader med start i början på januari 2023.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201417263