Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

QA- Engineer till Axis i Linköping! jobb i Linköping på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
QA- Engineer till Axis i Linköping! på Tech Talents

QA- Engineer till Axis i Linköping!

Tech Talents Linköping, Östergötlands län Heltid
Om uppdraget

Hos Axis kommer du vara del av ett högteknologiskt bolag som brinner för att utveckla både sina produkter samt sina medarbetare. Du kommer att arbeta i mindre team där du som QA-Engineer har en väsentlig del i hela utvecklingskedjan. Du kommer tillhöra det team som arbetar med nyutveckling samt vidareutveckling av Axis webbklient som ska deployas både som en on-prem komponent samt via molnet. Produkten interagerar med andra produkter hos Axis, därav kommer du även ha ett tätt samarbete med flera andra avdelningar.

Axis arbetar i mindre team där alla teammedlemmar delar och samarbetar i alla uppgifter i ett mjukvaruteam. All utveckling genomförs som mob och parprogrammering som uppmuntrar till starkt samarbete i alla teamets uppgifter. Hög kvalitet hålls genom att kvalitet byggs in så tidigt som möjligt i utvecklingsprocessen. Det är viktigt att eventuella fel hittas snabbt och så mycket som möjligt genom automatiserade tester. 

Arbetsuppgifter

Som QA-ingenjör har du det ledande ansvaret för att driva teamets QA-aktiviteter. Du kommer att driva skapandet av teststrategier och planer för relevanta testaktiviteter i ditt team. Du inspirerar och vägleder dina kollegor i frågor och uppgifter relaterade till QA. I rollen ses du inte som lagets testare, utan är den drivande personen bakom att se till att teamet som helhet planerar och genomför en solid QA-strategi. Tillsammans med andra kollegor kommer du också driva en kontinuerlig förbättring av Axis DevOps-kedja och vara en del av det dagliga lagarbetet med programmering i mob eller par.

Axis arbetar idag med främst Typescript, Angular, React och Azure. När det kommer till val av tekniker och språk för att lösa uppgiften finns det en stor grad av självständighet och möjlighet att själv påverka och förbättra framtida val. 

Om företaget

Axis möjliggör en smartare och säkrare värld genom att skapa nätverkslösningar för att förbättra säkerheten och hitta nya sätt att göra affärer. Världen förändras snabbt och Axis ser till att de håller sig före dessa förändringar. Medan säkerhet fortfarande är Axis huvudfokus expanderar de gradvis till relaterade marknader med hjälp av nya nätverksbaserade produkter och lösningar.

Axis erfarenhet av att arbeta med nätverksvideo- och ljudlösningar, analys och åtkomstkontroll bidrar till att skydda människor och egendom, processoptimering och ökar affärseffektivitet och informationsåtkomst.

Axis i Linköping arbetar enligt metoder och principer som såsom Lean, DevOps och agile varianter. Axis tror på ett ständigt lärande och sökande efter sätt att förbättra deras arbete. Du kommer att ingå i ett team med nyfikna och skickliga kollegor i en vänlig miljö. Kontoret ligger i Vallastaden i Linköping och i slutet av 2021 flyttar dem till deras nybyggda kontor i Ebbepark, där de har utrymme och förutsättningar att fortsätta växa.

Axis är ett företag som inser fördelarna med en mångsidig arbetskraft. De är medvetna om att mångfald i grupper skapar en bättre arbetsmiljö och främjar kreativitet, något som är grundläggande för deras framgång.

Vi söker dig som: 

•        Har Civilingenjörsexamen eller Magisterexamen inom Datavetenskap, Fysik, Matematikteknik eller motsvarande

•        Har tidigare erfarenhet som QA-ingenjör

•        Arbetskunskap om testautomation

Programmeringsfärdigheter är meriterande och det är ett plus är om du redan är bekant med TypeScript, React och Angular.

Som person söker vi dig som har ett intresse som täcker hela produktcykeln. Allt från produktdefinition, implementering av funktioner till färdig produkt. Vi ser också att du är en dedikerad lagspelare som brinner för att utveckla dig själv och ditt team. Du har hög social förmåga och att arbeta lösningsfokuserat kommer naturligt för dig.

Hos Axis får du chansen att arbeta på ett företag som värdesätter samarbete högt och där du själv kan vara med att påverka din egen utveckling och teamets arbetssätt framåt.

Övrig information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag.

Axis har i denna rekrytering valt att samarbeta med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Victoria Beckne [ Email address blocked ] och Therese Sjöblom [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: techtalents210