SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Software Test Engineer till Husqvarna på Framtiden

Software Test Engineer till Husqvarna

Framtiden Huskvarna, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Nu finns möjlighet att som systemtestare få starta eller fortsätta din karriär i ett bolag som är världsledande inom sitt område, Husqvarna Group. Det finns enorm potential att utvecklas internt och möjligheten att suga åt sig kunskap av kunniga kollegor är ett stort plus.

 Dina arbetsuppgifter


I rollen som systemtestare hos Husqvarna kommer du att ingå i ett team om 11 kompetenta kollegor med olika bakgrund som systemingenjörer och systemarkitekter. Du arbetar med Husqvarnas mest avancerade klippare för proffskunder och utför tester kopplade till mjukvara och beteende. Det är fokus på testning på nyprojekt men till viss del förekommer även testning av verktyg och underhåll på befintliga klippare. Du har ett nära samarbete med flera olika avdelningar inom Robotics där du svarar på frågor och agerar bollplank i utvecklingen.

Som systemtestare fokuserar du brett på att kunna validera system och mjukvara genom olika tester. Du får vara kreativ och djupdyka i att provocera fram fel. Här är ett öppet klimat där nya idéer gärna tas emot!

Testningen utförs ofta ute på fält på olika testsiter. Resor ingår i tjänsten och kan innebära utlandsresor till fältsiter ca 2veckor/år.


Som introduktion får du gå bredvid en senior kollega som även kommer att agera mentor under tiden du lär dig och får större ansvarsområde.

 I arbetsuppgifterna ingår:


 • Mjukvarutest på systemnivå
 • Verifiera beteenden och funktioner i robotgräsklipparen
 • Göra regressionstest och verifiering av buggrättningar
 • Analysera kravspecifikationer och arbeta med buggrapportering


Din profil


Jobbet som systemtestare passar dig som är nyfiken och sugen på att lära sig mer. Du är en person som drivs av att hitta buggar och analysera varför de uppstått. Det ligger stor vikt vid att vara strukturerad och noggrann i sitt arbetssätt då dokumentation är en viktig del av arbetet.

För att passa in i rollen som systemtestare är det viktigt att du vågar ta för dig och stå upp för dina åsikter kring buggar/felsökning. Du är kreativ vid problemlösning och vågar ta egna initiativ.

 Skallkrav:


 • YH alt. Högskoleutbildning inom elektronik, inbyggda system, mjukvarutest
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort - viktigt då man också utför testning på fält

 Meriterade:


 • Certifieringar i ISTQB
 • Erfarenhet av programspråket Python
 • Erfarenhet av mjukvarutest och/eller annan form av testning


Har du en utbildning inom elektronik eller maskinteknik och har ett genuint intresse för systemtest av mjukvara så passar du även väl in på profilen.

 Om Husqvarna


Husqvarna är en organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till utveckling både i din egen roll och inom bolaget. Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna Group erbjuder dig bland annat:

 • En bra väg in för att lära dig mer om systemtest
 • Få jobba brett och varierat – bli bra på mycket
 • Möjlighet att få påverka ditt arbete och vara med och utforma nya tester
 • Få arbeta med en viktig del av produktutveckling

 Om oss


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos Husqvarna.

 Villkor


Start: Enligt överenskommelse, omgående eller efter sommaren

Omfattning: Heltid, dagtid

Placering: Huskvarna

 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Var på hugget och lämna in din ansökan redan idag!YH alt. Högskoleutbildning inom elektronik, inbyggda system, mjukvarutest Svenska och engelska i tal och skrift B-körkort - viktigt då man också utför testning på fält
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000138291943