Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Pumpmekaniker till ett härligt serviceteam jobb i Västerås på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Pumpmekaniker till ett härligt serviceteam på Randstad AB

Pumpmekaniker till ett härligt serviceteam

Randstad AB Västerås, Västmanlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du den som triggas av att lösa problem? Brukar folk säga att du är händig? Perfekt! Då är det dig vi söker till tjänsten som Pumpmekaniker.
Vi på EA gruppen är 18 engagerade medarbetare som tycker att arbetet är mer än bara ett jobb. Vi vill ha kul på jobbet! Hos oss är det viktigt att du som söker tycker om att arbeta i team och du vill vara med att bidra till att vi har en bra kultur att vara stolta över. 

Men, vad gör vi förutom att ha kul på jobbet? Vi arbetar med försäljning, installation och service av pumpar och tvättutrustningar och vitvaror. Våra kunder finns bland annat inom kommuner, landsting och fastighetsbolag. Vi är auktoriserad servicepartner för Sveriges ledande pumpleverantörer och Electrolux Professional Laundry. Företaget etablerades 1948 och vi är i dagsläget verksamma inom Mälardalen och Västmanland.


ansvarsområde.

Som pumpmekaniker hos oss arbetar du främst med pumpreparationer på vår verkstad men även arbete ute på fältet kan förekomma. Du kommer att vara en viktig del av vårt serviceteam där vi arbetar med felsökning, reparation, installation & förebyggande pumpar av pumpar och tillbehör. Vi utför service och reparation på alla pumpfabrikat och kunderna är i första hand företag inom industri, VA och VVS men vi hjälper även privatpersoner.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har 
  • teknisk utbildning på gymnasienivå eller tidigare erfarenhet av underhållsarbete/reparationer, gärna inom pumpar eller andra roterande maskiner.
  • B-körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Vi förstår att du kanske inte har arbetat exakt med dessa uppgifter och produkter tidigare, men vi lär dig! För oss är det viktigt att du är nyfiken, har ett genuint tekniskt intresse och ett serviceinriktat förhållningssätt.


ansökan.

Vad får du om du börjar arbeta på EA gruppen? Medarbetarna är vår största tillgång och vi månar om att alla blir sedda och mår bra, därför ser vi till att alla får genomgå en grundlig hälsoundersökning vartannat år. Givetvis har vi friskvårdsbidrag och flera gånger per år gör vi roliga saker tillsammans. Vi erbjuder ett fritt och omväxlande jobb med bra anställningsvillkor och vi hoppas att du vill bli en del av vårt framgångsrika team.

Välkommen med din ansökan!
Kontakt: Rekryteringskonsult Malin Pettersson, 070-215 90 67 
Sista ansökan: 19 September
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356776