Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Pumpmaskinist inom Betong till Thomas Betong jobb i Karlskoga på Needo Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Pumpmaskinist inom Betong till Thomas Betong på Needo Recruitment

Pumpmaskinist inom Betong till Thomas Betong

Needo Recruitment Karlskoga, Örebro län Heltid

Om Thomas Betong

Hos Thomas Betong får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle. Thomas Betong producerar och distribuerar högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. De är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong. Hos Thomas Betong bryr de sig verkligen om varandra och agerar för sina kunders, kollegors och företags bästa.

”Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!”

I rollen som Pumpmaskinist hos Thomas Betong - "Frisk luft och Gott snack på Köpet!"

I rollen som Pumpmaskinist kommer du här arbeta över Region Värmland och Region Mitt (Örebro med omnejd), där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att tillgodose Thomas Betongs kunder med pumpning av betong inför gjutning. I regionen finns flera olika betongfabriker där starten på din arbetsdag planeras efter uppkommande behov, oftast en vecka i förväg men ibland med kortare varsel och du uppdateras digitalt samt i samtal med din närmaste chef.

Du börjar dagen tidigt och är ofta en av de första på plats på byggarbetsplatsen redo för dagens gjutning. Även om du är Thomas Betongs enda representant på bygget har du alltid tillgång till hela teamets samlade kunskap, bara ett samtal bort. På plats ser du till att ge dig de bästa förutsättningarna för att säkert och med precision pumpa ut betong för gjutningen. De kunder Thomas Beting levererar till kan både vara privatpersoner, eller som oftast företag där det både kan vara mindre gjutningar som en garageuppfart till större projekt som bottenplattan på Karlatornet.

En arbetsdag kan se ut som följer: Klockan 05-06 träffar du dina Pumpkollegor när ni hämtar era Pumpar innan ni beger er ut till era kunder/byggen. Väl ute hos kund arbetar du med betongpumpning och sköter kommunikationen med Arbetsledare/Gjutningsansvarig samt håller liv i dialog och stöttar kollegor över telefon. Efter utfört arbete ansvarar du för underhållsarbete och tvättning i fordon och pump. Antalet arbeten varierar mellan 1-3 om dagarna.

Då rollen till 99% innebär utomhusarbete bör du trivas både i solsken såväl som regn i en ständigt varierande roll! Då arbetstiderna kan variera och övertid förekomma frekvent på vardagarna bör du trivas med tidiga mornar samt ha en flexibilitet som gör att du kan ”arbeta klart” då det inte går att lämna ett jobb oavslutat eller strunta i tvätt/underhåll.

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer vara:

 • Pumpning av betong.
 • Rengöring och Service av Pumpmaskinen.
 • Dialog med kund och Problemlösning.

Dina kvalifikationer

 • C-körkort
 • Svenska i tal och skrift – Bra nivå
 • God fysisk status

Det är meriterande om du har erfarenhet av

 • YKB
 • Betongpumpning
 • Hantering av liknande maskiner så som Kranbil, Tornkran med flera.
 • Intresse/kunskap inom Mekaniskt underhåll av större fordon.
 • Van vid stort säkerhetstänk sedan tidigare roller

Som person är du sannolikt ansvarstagande samt har en god kommunikativ sida där du både kan hantera dialogen med kunder på byggen men samtidigt vill samarbeta med dina kollegor. Du är sannolikt lösningsorienterad och ser möjligheter snarare än problem när du stöter på en utmaning och har ett inre driv.

Vad erbjuder Thomas Betong dig? 

I rollen erbjuds du en varierande vardag i ett av branschens ledande och tryggaste företag med stort fokus på personlig säkerhet. Du går under Byggnadskollektivavtal, har tillgång till friskvård samt ett konkurrenskraftigt löneläge.

Övrigt

Start: Omgående eller Enligt överenskommelse
Omfattning: Rekrytering  
Plats: Karlstad, Karlskoga, Örebro – Med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Pumpmaskinist till Thomas Betong intressant? KUL! Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

 

Rekommenderade jobb

Pumpmaskinist inom Betong till Thomas Betong
Needo Recruitment Karlskoga Heltid
Projektingenjör till Schneider Electric i Göteborg
Needo Recruitment Göteborg Heltidsanställd
Intresseanmälan för kommande uppdrag inom orderadministration i Örebro!
Poolia Örebro Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66121