Jobbet Public Bid Manager / Anbudsansvarig till marknadsledande företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Public Bid Manager / Anbudsansvarig till marknadsledande företag publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av offentlig upphandling och tycker det är spännande med ny teknik och pedagogik? Har du ett affärsfokus och vill bli en del av ett framtidsorienterat bolag? Här erbjuds du ett arbete med spännande uppdrag och en möjlighet att växa i rollen samt vidareutvecklas inom bolaget på sikt.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Lin Education.

Om företaget

Lin Education är idag Sveriges ledande bolag i gränslandet mellan pedagogik, digitalisering, utveckling och lärande. De har i över tio år bidragit till att utveckla och modernisera svensk skola. Detta gör dem bland annat genom att leverera och administrera digitala verktyg till skolor. Idag använder ca 250 000 elever och lärare runt om i Sverige deras digitala verktyg. Lin Education söker nu sin nästa medarbetare till den centrala rollen Public Bid Manager. Tjänsten är placerad i Göteborg, du utgår ifrån kontoret på Lindholmen och blir en del av ett inspirerande och kreativt gäng som drivs av engagemanget att vilja göra en viktig skillnad för svensk skola.

Arbetsuppgifter

I rollen som Public Bid Manager är ditt primära ansvar att projektleda anbud från att en upphandling kommer ut till att ett avtal skall skrivas. Det gör du genom att driva och projektleda säljresurser, stötta partnerledet med produktrelaterad information och hantera projektlösningar. Därtill jobbar du med projektstyrning tillsammans med samarbetspartner, egna resurser och slutkunder. Företaget arbetar idag främst mot skolor men kommer inom en snar framtiden även arbeta med statliga myndigheter, vård och omsorg. Du kommer att tillhöra anbudsgruppen men också ha ett nära samarbete med bolagets samtliga kollegor för att säkerställa rätt kvalitet och innehåll. Du förväntas också hålla dig uppdaterad kring skolvärlden, samhällsutveckling, ny teknik, miljö, säkerhet, hållbarhet och pedagogik.

Formella krav

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom offentlig upphandling, juridik, ekonomi eller motsvarande • Minst 3 års erfarenhet av offentlig upphandling • Erfarenhet av teknisk tjänsteförsäljning är meriterande • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska Vi tror att du som söker är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Då du i rollen arbetar nära dina kollegor, är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och känner dig avslappnad i sociala situationer. För att trivas i rollen ser vi att du också motiveras av affärer och har intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer. Avslutningsvis tror vi att du är öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du ser möjligheter i förändring och räds inte för nya utmaningar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Public Bid Manager, anbudsansvarig, public, offentlig, bid, anbud, ansvarig, offentlig sektor, skola, vård, omsorg, myndighet, upphandling, avtal, affärer

Referens

2838001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till