Jobbet PRV söker chef till enheten för verksamhetsutveckling har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

PRV söker chef till enheten för verksamhetsutveckling publicerad av Poolia

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Avdelningen för digitalisering och utveckling består av ca 50 medarbetare vilka arbetar inom områden som tjänste- och verksamhetsutveckling, Systemutveckling och IT-drift och består av enheterna: Verksamhetsutveckling, System och arkitektur samt Drift och underhåll. Nu söker vi en chef till enheten för verksamhetsutveckling.

Om tjänsten
I denna roll får du stora möjligheter att utveckla PRV´s verksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Som enhetschef leder du 14 medarbetare inom ett verksamhetskritiskt område.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Enheten ansvarar för verkets systemförvaltning, verksamhetsutveckling, processer samt projektledning. Du driver verksamhetsutvecklingsarbetet med fokus på resultat som kombinerar verksamhet och IT. Enhetschefen ingår i avdelningens ledningsgrupp med helhetsansvar för avdelningens mål och processer. Du ansvarar för enhetens ekonomi och utfall samt för att implementera rutiner och ändamålsenlig arbetsmetodik. PRV är ISO-certifierat enligt ISO 9001:2015, detta innebär att chefer vid myndigheten ska säkerställa att verksamhetsprocesserna alltid drivs med kundfokus, dvs. tillämpa och utveckla kvalitetsledningssystemet.

Vem är du?
Vi söker dig som har för oss relevant akademisk utbildning, eller erfarenhet som kan bedömas likvärdigt. Erfarenhet av att ha arbetat som chef med personal- och verksamhetsansvar krävs. Du ska också ha erfarenhet av att ha drivit verksamhetsutvecklingsarbete, eller IT-strategiskt arbete med fokus på resultat som kombinerar verksamhet och IT. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av framtagning och revidering av styrning som tex. principer, strategi och IT-strategiska handlingsplaner, det är också meriterande med erfarenhet av verksamhets- och affärsarkitekturarbete. Du är trygg och tydlig i ditt ledarskap och du leder enheten mot uppsatta mål tillsammans med dina medarbetare. Vidare har du ett brett och övergripande analytiskt synsätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Givetvis delar du våra värderingar: omvärldsfokus, framåtanda och engagemang!

Om verksamheten
PRV erbjuder Förutom att erbjuda ett intressant, utmanande och självständigt arbete erbjuder vi också trevliga kollegor, bra stämning och fina lokaler i centrala Stockholm Läs mer om oss och se vilka du kommer att jobba med på [ Link removed ] - Click here to apply to PRV söker chef till enheten för verksamhetsutveckling På vår webbplats kan du läsa mer om hur det är att arbeta på PRV: [ Link removed ] - Click here to apply to PRV söker chef till enheten för verksamhetsutveckling Anställningen är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tester förkommer i rekryteringsprocessen. För mer information är du välkommen att kontakta avdelningschef Maziar Soltani. Vid frågor om anställningsvillkor kontakta HR-specialist Linda Waltari. Fackliga representanter är Carolina Gomez Lagerlöf (Saco-S) och Håkan Bodin (ST). Alla kontaktpersoner nås via vår växel på telefon 08-782 28 00.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att ansöka på PRV´s hemsida via denna länk: [ Link removed ] - Click here to apply to PRV söker chef till enheten för verksamhetsutveckling

Referens

57670

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till