Jobbet Provtagare av spannmål har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Provtagare av spannmål publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Lidköping

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som innehar både god datorkunskap och  serviceförmåga för kommande uppdrag hos kund i Lidköping/Götene.      

OM FÖRETAGET
Kunden är verksam inom spannmålsindustrin. Detta uppdrag kan förekommer både i Lidköping och Götene så viss flexibilitet krävs.    

OM TJÄNSTEN
Tjänsten kommer från en början innebära dagtid, men viss ändring kan ske. I denna tjänsten kommer du arbeta som provtagare av spannmål vid skörden, vilket innebär att du tar prover från olika sädesslag med hjälp av maskiner. Du kommer även ha daglig kontakt med kund.  

OM DIG
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom hantering av spannmål, kundbemötande samt har god datorkunskap. Har du utbildning eller liknande kunskap är det meriterande. Det är även ett plus om du har erfarenhet av industriarbete och eller lantbruk.

Dina personliga egenskaper är viktiga hos oss. Vi ser gärna att du är noggrann, ansvarstagande samt är flexibel då både arbetstid och arbetsplats kan variera. Då kundbemötande ingår i det dagliga arbetet så ser vi att du är social och samarbetsvillig. 

Krav:

- körkort och tillgång till bil
- datorvana

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Lidköping/Götene
  • Tjänstgöringsgrad: dagtid
  • Tillträde: juli 
  • Anställningsform: 4-8 veckor


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

79712

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till