Jobbet Provningstekniker/Oförstörande Provning (OFP) till arbete med tunnelbanevagnar på MTR Tech har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Provningstekniker/Oförstörande Provning (OFP) till arbete med tunnelbanevagnar på MTR Tech publicerad av MTR Nordic

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi letar efter dig som vill vara en i laget och sätta samhället i rullning!

MTR Tech är ett helägt dotterbolag till MTR Nordic och är Sveriges näst största underhållsbolag. MTR Techs största uppdrag innefattar att driva tunnelbanans sex depåer och förvalta, utveckla och underhålla tunnelbanans 497 fordon, men vi utför också uppdrag åt andra aktörer inom spårtrafik. Vår kärnverksamhet består framförallt av fordonsunderhåll, komponentarbeten och tyngre fordonsarbeten och ombyggnationer men vi arbetar också med hela bredden av komponentunderhåll.

Din roll hos oss

Vi utökar nu vår interna svetsarorganisation och är nu i behov av en Provningstekniker. Som Provningstekniker kommer du huvudsakligen arbete med att kvalitetsgranska och säkerställa att genomförda svetningar på tunnelbanevagnar är godkända för trafik.

Arbetet innebär:

  • Utföra oförstörande provning och kvalitetskontroller på genomförda svetsningar.
  • Upprätta dokumentation över utförda provningar och inspektioner.
  • Vara ett stöd vid utveckling av svetsande personal.
  • Utbilda och vara handledare för annan personal som utbildas för oförstörande provning.

Vi har depåer på sex olika platser i Stockholm; Vällingby, Högdalen, Nyboda, Norsborg, Rissne och Hammarby (komponentverkstad). Tjänsten avser heltid med tider förlagda dagtid i Hammarbydepån. Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på din bakgrund och kunskapsnivå.

Vi sätter samhället i rullning

MTR är Stockholms tredje största privata arbetsgivare med närmare 5000 anställda, spridda över fem verksamhetsområden - MTR Nordic, MTR Tunnelbanan, MTR Pendeltågen, MTR Express och MTR Tech. Vi är femtusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikinformatörer som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser.

Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi tillhör MTR Nordic koncernen vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Start beräknas vid så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Du som söker till oss

För att trivas i rollen som Provningstekniker utför du dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Du tar tag i saker på eget initiativ och har förmågan att kunna arbeta självständigt. Du kommer få ingå i ett team och du har därmed också god samarbetsförmåga.

Vidare har du

  • Erfarenhet av oförstörande provning och/eller certifieringsnivå 2 inom standard ISO 9712.
  • Behörighet för OFP med följande metoder: Magnetpulver, penetrant, och virvelström. Har du beörighet för ultraljud är det meriterande.
  • God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

1805_GS_MTRNordic

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till