Jobbet Provningstekniker inom brandteknik till RISE i Borås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Provningstekniker inom brandteknik till RISE i Borås publicerad av RISE Research Institutes of Sweden

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning

RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 700 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se. Divisionen Säkerhet och Transport har experter inom bl.a. aktiv säkerhet, mekaniska risker, mätteknik och brandskydd i avancerad labbmiljö.


Provningstekniker inom brandteknik till RISE
Placering Borås

  • Är du praktiskt lagd och gillar att jobba med händerna?
  • Tycker du om att klura ut lösningar på praktiska problem?
  • Är du en lagspelare som gärna ställer upp för dina kollegor?
  • Vill du vara med och öka brandsäkerheten i Europa?

Låter det som du? Då är vi kanske din framtida arbetsgivare! Vi är ett gott gäng med tekniker, projektledare och forskare med högt till tak där samarbete och prestigelöshet värderas högt.


Rollen

Den provningstekniker vi söker kommer jobba i vårt labb för brandmotstånd som består av stora brandprovningsugnar. Huvuddelen av det vi provar är byggprodukter, t ex väggar, dörrar och fasadsystem. Dina arbetsuppgifter blir bland annat att planera, provbereda, genomföra försök och underhåll av utrustning. Du kommer jobba som ansvarig tekniker i ett team tillsammans med en projektledare. Då våra kunder monterar sina produkter själva i labbet kommer du ha många kundkontakter, både svenska och från utlandet.


Vem är du?


För att trivas i rollen som provningstekniker ska du vara ordningsam och strukturerad. Du ska kunna jobba självständigt och planera din tid. Laganda och samarbete är viktigt för dig. Du är flexibel och kan hålla flera saker igång samtidigt. Du är praktiskt lagd och har kanske en byggutbildning på gymnasienivå. Svenska är ett krav, om du kan prata engelska är det meriterande.


Låter detta spännande och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta Malin Mollsjö, gruppchef, 010-516 57 14. Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2018. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga representanter är: Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61 och Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21.

Bygg, Brand, Brandmotstånd, Tekniker, Safety, RISE, Borås

Referens

1113/819

Om företaget

RISE Research Institutes of Sweden

RISE är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 300 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till