Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Provningsingenjör till Saab Training & Simulation jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Provningsingenjör till Saab Training & Simulation på Framtiden

Provningsingenjör till Saab Training & Simulation

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid


DINA ARBETSUPPGIFTER
Utvecklingsavdelningen hos Saab Training & Simulation ska växa och därför söker vi efter nya medarbetare som vill vara med och tillsammans med andra utveckla och förbättra produkter inom mekanik, elektronik och optik. En viktig del utvecklingsarbetet är utprovningen av produkter, därmed fyller du som Provningsingenjör en tung och viktig roll. Du kommer arbeta med utprovning av alla olika produkter som Saab Training & Simulation utvecklar. Du kommer vara med i utprovning i alla steg i utvecklingsprocessen, allt ifrån konstruktion till slutgiltig produkt. Arbetet utförs både i labbmiljö och kontor. Tjänsten passar dig som vill ha ett varierat arbete som Provningsingenjör/Testingenjör där du får arbeta med många olika produkter.

OM FÖRETAGET
Saab Training & Simulation är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag och har verksamhet runt om i världen. Hos Saab Training & Simulation i Huskvarna förbättras, utvecklas och monteras träningsutrustning till försvarsmakt. Saab erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik. Nu befinner sig Saab Training & Simulation i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare.

Du får möjligheten att arbeta i en dynamisk miljö, där arbetsglädje och samarbete värderas högt. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kommer vi att göra en säkerhetsprövning på våra kandidater.

DIN PROFIL
Du är utbildad ingenjör och har ett stort tekniskt intresse. Du har lätt för att samarbeta och skapa förtroende i din omgivning samt driva dina egna processer framåt. Du är ansvarstagande och initiativtagande. Saab Training & Simulation är måna om att leverera produkter med en hög standard och att alla medarbetare ska eftersträva att arbeta mot det. Du fyller därför en viktig funktion i att utsätta produkterna för mycket påfrestning innan produkterna godkänns. Du är även tydlig i din kommunikation mot kollegor varför en produkt kanske inte godkänns i utprovningen.

Skallkrav för tjänsten
  • Ingenjörsexamen ex. maskiningenjör/elektronikingenjör/motsvarande
  • Erfarenhet av att arbeta med provning i labbmiljö
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande kunskaper
  • MIL-standard för provning
  • EMI/EMC provning
  • Elektrokonstruktion/mekanikkonstruktion

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista annonseringsdatum, välkommen med din ansökan redan idag.

Ingenjörsexamen Erfarenhet av utprovning i labbmiljö Svenska och engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000089896286