Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Provningsingenjör till fordonsindustrin i Göteborg jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Provningsingenjör till fordonsindustrin i Göteborg på Framtiden

Provningsingenjör till fordonsindustrin i Göteborg

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Är du en nyfiken, analytisk och kreativ ingenjör med intresse eller grundläggande kunskap av fordonsindustrin? Då kan vi ha jobbet för dig!
Vi söker nu för kunds räkning en provningsingenjör som skall analysera, prova och utvärdera olika typer av miljöer för fordon

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden som arbetar brett med konstruktion och teknik inom flera områden. De arbetar med hela ledet i ett projekt - från idé till konstruktion, testning, utveckling och genomförande. Av den anledningen finns det en variation av kompetenser och personer på företaget som är drivande i de olika projekten och uppdragen.
Vår kund är måna om att de anställda trivs och att allas kompetenser används på bäst möjliga sätt. Här finns rum för att komma med idéer, visa framfötterna och utvecklas.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med provning av klimatsystem, det kan innefatta allt från klimatkammare och klimatprov av fordon till klimatisering av batterier, provning av hyttklimat samt klimatprov på hela fordon. Många faktorer har inverkan som skall inkluderas för att göra en så säkerställd slutsats och rapport som möjligt.

Du kommer att börja inhouse hos vår kund i deras provningslabb, men på sikt kan vara aktuellt med projekt ute hos slutkund.
I din roll kommer du få möjligheten att växa, detta genom interna utbildningar och ordentlig upplärning. Du har ett fordonsintresse och trivs med att jobba i den miljön. Tillsammans med ett team arbetar du i ett större projekt initialt men på sikt kan det vara aktuellt med flera projekt parallellt beroende på storleken på projekten.

DIN PROFIL
Som person är du trygg och vågar ta för dig, du är nyfiken och tycker om att lära dig nya saker, gärna inom olika områden. Det är viktigt att du ser tjänsten som långsiktig, här får du alla möjligheter att utvecklas inom företaget.
Du har också har förmågan att se vart det finns ett behov och villig att hjälpa till där det behövs i ditt team.

Skallkrav
  • Civil eller högskoleingenjörsutbildning inom energi, mekatronik, elektronik eller liknande
  • Du är praktiskt lagd
  • Tal och skrift i Svenska och Engelska
  • Körkort
Meriterande
  • Examensarbete relaterat till yrket eller mot fordonsbranschen
  • Python
  • Erfarenhet inom provning/klimat

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Flexibel
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din ansökning redan idag!

Civil eller högskoleingenjörsutbildning inom energi, mekatronik, elektronik eller liknande Du är praktiskt lagd Tal och skrift i Svenska och Engelska Körkort
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050007394