Jobbet Provare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Du blir en del av Distribution Solutions, en affärsenhet inom ABB:s division Electrification Products som säljer och servar låg- och mellanspänningsställverk och kontrollutrustningar samt tillhandahåller paketlösningar för låg- och mellanspänningsutrustning för den svenska marknaden. Utrustningen tillverkas och levereras från fabriken i Västerås eller andra ABB-verkstäder i Europa beroende på produkttyp och omfattning. Enhetens kunder finns främst inom papper och massa, gruvindustri, kraftgenerering och kraftöverföring, kemi samt infrastruktur och byggnadsindustrin.


Som provare hos oss kommer du att få ett omväxlande och fritt arbete med många praktiska inslag, vi jobbar i en kundorderstyrd produktion styrd efter produkt.

De viktigaste arbetsuppgifterna för tjänsten är elektriskt funktionsprov av ställverk och kontrollutrustningar. Det underlag vi främst utgår från är kretsscheman för aktuell produkt.

I tjänsten kommer visst resande att ingå, det är planerade garantiuppdrag eller införande av ändringar, vilket är en viktig del av vår support till svenska kunder.

Tjänsten är placerad i Västerås.Krav:

I grunden har du minst gymnasial teknisk utbildning och goda elkunskaper, gärna i kombination med erfarenhet från idrifttagning eller elektrisk provning. Det är viktigt att du har god datorvana och innehar ett B-körkort. Om du dessutom har genomgått elsäkerhetsutbildning, är det meriterande.

Då ABB är ett globalt och multikulturellt företag, behöver du tala och skriva svenska obehindrat samt ha en god förståelse i engelska.

Som person behöver du vara flexibel, anpassningsbar och ha hög samarbetsförmåga.
Vi förutsätter att du är kvalitetsmedveten och noggrann samt ser snarare möjligheter än begränsningar.Ytterligare information

Låter det som en möjlighet och roll för dig? Välkommen med din ansökan till new.abb.com/se/jobba-hos-oss senast den 31 januari! Sök på referens-ID SE67625131.

Rekryterande chef, Jörgen Kuusela +4621-34 60 75, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Fackliga kontaktpersoner – IF Metall: Stefan Bergström +4621-34 60 91; Sveriges Ingenjörer: Nils-Olof Eriksson +4621-34 61 07; Ledarna: Christer Palmgren +4621-34 60 86; Unionen: Karl-Erik Lindkvist +4621-34 60 67. Övriga frågor ställs till Talent Partner Linda Kärreby +4621-32 53 39.

Referens

SE67625131_E1

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till