Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Provare/Drifttagare till Linxon jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Provare/Drifttagare till Linxon på Poolia

Provare/Drifttagare till Linxon

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du bli del av ett snabbväxande internationellt bolag i en framtidsbransch?

Vi söker en provare/drifttagare till våra nybyggnadsprojekt av nyckelfärdiga elkraftstationer. Vi genomför nu några av de största stationsprojekten i Sverige. Till våra kunder hör Svenska kraftnät, Ellevio, Vattenfall och EON och vi arbetar med stora uppdrag i Värtan, Skanstull och Hall.

Om Linxon
Linxon samägs av SNC Lavalin och ABB Hitachi Power Grids. Linxon levererar nyckelfärdiga transformatorstationer och fördelningsstationer för att stödja kraftnätet och bidra till energiomställningen samt transportlösningar. Linxons helhetsåtagande inkluderar projektering och konstruktion av elanläggning och byggarbeten, inköp av material, montage, mark- och byggarbeten, projektledning, idrifttagning samt support under garantitiden. Linxon har verksamhet i Europa, Asien, Mellanöstern och Nordamerika.

Rollbeskrivning
Provare/Driftagare är ansvarig för provtagning av distributions- och transmissionsanläggningar samt att ta idrift alla system (skydd och kontroll utrustningar,CT_VT mm) i anläggningar inför spänningssättning. Du kommer att delta i framtagning av tidplan, ITP, granskning av konstruktionsunderlag och rapportering av framdrift i driftagningsaktiviteter. Du kommer att säkerställa att våra tekniska lösningar uppfyller kundernas behov, lagkrav, standarder samt att de ekonomiska ramarna i projekten hålls. Förhandlingar både med kund och leverantörer är en viktig del av arbetet. Till din hjälp finns ett starkt Engineering och commissioning team med teknikansvariga lokalt i Sverige och internationellt.

Organisation
Rollen rapporterar till Engineering & Commissioning Manager och du ingår i ett växande team i Sverige med 45 medarbetare. Linxon driver projekt runt om i Sverige och rollen innebär en del resor.

Kvalifikationer
Du har en utbildning med inriktning mot elkraft och behärskar engelska samt svenska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper som t.ex. Finska är meriterande. Du ska ha arbetat inom elkraftsbranschen och ha kunskap om transformatorstationer 10kV till 400kV. Kunskap om ställverk, hjälpkraft, reläskydd, kontrollutrustning är ett krav, likväl elsäkerhet krav i branschen. Som person är du en strukturerad och flexibel person med god problemlösningsförmåga. Du trivs både med att arbeta i grupp och självständigt, samt har förmåga att bemöta interna och externa kunder på ett professionellt sätt.

Placering
Linxons kontor i Västerås. Möjligheten att ansluta sig till Linxons Work from home-concept samt att flera av våra projekt ligger i Stockholmsområdet möjliggör även ett boende i Stockholmsområdet.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

 

Rekommenderade jobb

Provare/Drifttagare till Linxon
Poolia Stockholm Heltid
Provare/Drifttagare till Linxon
Poolia Västerås Heltidsanställd
Elektromekanisk konstruktör/Primary Engineer till Linxon
Poolia Västerås Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60396