Jobbet Projektutvecklare till Göteborgs Stads Parkering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektutvecklare till Göteborgs Stads Parkering publicerad av Göteborgs Stads Parkerings AB

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara med och bidra till framtidens parkeringslösningar för bil, cykel och andra transportslag i ett framsynt och innovativt parkeringsbolag? Nu har du möjlighet att göra just det då vi söker en projektutvecklare inom stadsutveckling.


ansvarsområde.

Som projektutvecklare bidrar du till Göteborgs stadsutveckling genom att utveckla bolagets framtida parkeringslösningar. Fokus ligger på att skapa förutsättningar för lösningar som ger nöjda kunder, bidrar till stadens mål om god tillgänglighet, ökat hållbart resande och en attraktiv stadsmiljö. Samtidigt behöver vi säkerställa att vår ekonomiska förmåga bibehålls så vi kan bidra till stadens utveckling på lång sikt.

Göteborgs Stads Parkering verkar i en värld som utvecklas och förändras snabbt. Göteborg är mitt i ett stort stadsutvecklingssprång. Nya tjänster inom mobilitet och parkering tar form. Digitalisering, elektrifiering och automatisering ökar och en riktning mot ökad hållbarhet är självklar. I detta fält verkar vi - och det är spännande!

I rollen som projektutvecklare deltar du aktivt i förstudier och detaljplaneprocesser och är med och utvecklar de fysiska och ekonomiska förutsättningarna för parkeringslösningar som ska möta både dagens och morgondagens behov. Du samordnar bolagets kravställningar och säkerställer dessa i planläggning och vår kommande produktion. Du ansvarar även för lönsamhetsanalyser samt affärsupplägg, förhandling och genomförande i samband med fastighetsförvärv. I samband med utbyggnad är du, tillsammans med projektledaren, ansvarig för samordningen med eventuell övrig utbyggnad i området och bolagets övriga åtaganden och ambitioner, till exempel med koppling till lokal hållbar mobilitet. I rollen ingår också att bidra till underlaget för bolagets 10-åriga investeringsprognos. 

Du rapporterar till avdelningschefen för Strategisk utveckling. För att fullgöra ditt uppdrag krävs ett nära samarbete med övriga kollegor på avdelningen och övriga bolaget. Du behöver även samverka med andra bolag och förvaltningar i staden som bland annat stadsbyggnads-kontoret, trafikkontoret, fastighetskontoret och Älvstranden Utveckling samt med privata byggherrar och stadsutvecklare. 

Göteborgs Stads Parkering är ett helägt kommunalt bolag. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär. Tjänsten är tillsvidare. Arbetet är på heltid, kontorstid och med förtroendearbetstid. 


kvalifikationer.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet att projektutveckla inom stadsutveckling och har intresse för frågor kring framtidens parkering och mobilitet. Du har en högskoleutbildning inom teknik, arkitektur, ekonomi eller annan bakgrund inom området som kan bedömas relevant för tjänsten. 

Vidare har du dokumenterad erfarenhet från projektutveckling och projektledning samt från att ha arbetat i hela stadsutvecklingsprocessen från tidigt skede till genomförande. Du har även arbetat med lönsamhetsanalyser, fastighetsöverlåtelser och har god kunskap om PBL. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation och därigenom har förståelse för den politiska process och de förutsättningar som styr kommunala verksamheter. Det är en fördel om du har erfarenhet och insikt inom entreprenadjuridik och verksamhetsområdet parkering och mobilitet.  

För att trivas i rollen är du som person samverkansinriktad, resultatorienterad och har ett strukturerat arbetssätt. Du behöver vara kommunikativ, lösningsinriktad och ha mycket god förmåga att samarbeta i projektform. Du behöver ha god förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Välkommen med din ansökan på randstad.se så snart som möjligt, dock senast den 12 november 2020. 
Inledande intervjuer med Randstad är planerade att hållas under vecka 47–48. 
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringskonsult Victoria Reeve [ Email address blocked ]  

Referens

201308055

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till