Jobbet Projektspecialist till Borås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektspecialist till Borås publicerad av Poolia

Heltid
Borås
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Till kund i Borås söker vi nu en Projektspecialist. Uppdraget förväntas starta i augusti för att pågå till april 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som Projektspecialist kommer du att samordna aspekter av specifika projekt och stödja projektledare under genomförandet. Du kommer även arbeta med projektöversyn genom att bland annat jobba med uppdateringar så som kostnad i SAP. Vidare kommer du att övervaka och kontrollera fakturering utifrån instruktioner från projektledare.

Vem är du?
Till rollen som Projektspecialist söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt. Du har kunskap om metoder och teknik för att utföra arbetsuppgifter med hjälp av etablerade lösningar. Du har goda kunskaper i- och erfarenhet av att arbeta i SAP. Vidare trivs du med att arbeta både i team och självständigt och kan i arbetet coacha och instruera dina kollegor.

Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Referens

SE-50146

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Borås).
Du kan avregistrera dig när som helst.