Jobbet Projektsäljare till Wienerberger AB, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektsäljare till Wienerberger AB, Göteborg publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du utveckla vår verksamhet i Västra Sverige? Trivs du med att representera ett stort tillverkande företag och arbeta med relationsskapande försäljning? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker nu en

Projektsäljare Västra Sverige


Arbetsuppgifter
Din uppgift blir att bearbeta föreskrivande led, både stora och små entreprenörer samt byggfackhandeln i Västra Götaland och Halland. På svensk marknad sätter vi fokus på fasadtegel och erbjuder vackra hållbara fasader. Du arbetar nära arkitekter i regionen. I tjänsten ingår även eget offertarbete och delaktighet i uppstart av projektleveranser. Du utgår från ditt hemmakontor i Göteborgsregionen och rapporterar direkt till VD för Wienerberger AB.

Din profil
Du har byggteknisk kompetens och vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av fasadprodukter eller annat tungt byggmaterial och ritningsläsning. Gärna designintresse för att presentera tegel i olika färger och former. Du är en van användare av CRM-system och Office-paketet. Som person är du driven, serviceinriktad och trivs med ett utåtriktat och relationsskapande säljarbete.

Vi erbjuder
Ett spännande säljarbete med tegel som visar ökad användning inom byggbranschen. Marknadsmässiga villkor och ett självständigt och utvecklande arbete i ett marknadsledande företag med svensk tillverkning.

Kontakt
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen, telefon 031 - 704 51 92.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, därför önskar vi din ansökan snarast möjligt.  

Välkommen med din ansökan! 

Wienerberger AB har svensk tillverkning av tegel på Haga Tegelbruk i Enköping. Danskt slaget tegel tillverkas på Wienerbergers tegelbruk på Själland och på Fyn i Danmark. Koncernen omsätter 28 miljarder kronor och har 15.900 anställda. I Sverige omsätter vi drygt 100 miljoner kronor och är 40 medarbetare. Sortimentet består av fasadtegel, taktegel, marktegel och tegelmurblock, i många olika kulörer, ytor och format. I Malmö har Wienerberger ett stort showroom och en tegelstudio på Haga Tegelbruk. Wienerberger är Europas största producent av tegel med 143 tegelbruk i 29 länder. Besök gärna www.wienerberger.se för mer information.


Sökord: projektsäljare, säljare, fältsäljare, utesäljare, account manager, sales manager, teknisk säljare, bygg, teknik

J2W: CB2

Referens

7616e37a842e487c919ea1b03379c6

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till