Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Projektsäljare till Abetong, Göteborg jobb i Göteborg på Abetong

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektsäljare till Abetong, Göteborg på Abetong

Projektsäljare till Abetong, Göteborg

Abetong Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Om tjänsten
I rollen som Projektsäljare kommer du tillhöra vårt göteborgskontor och sälja betongprefab till byggprojekt genom att bygga upp starka och långsiktiga relationer till våra kunder i västra Sverige. När ett projekt har sålts in gör du en noggrann överlämning till projektledare som sedan tar över projektet och färdigställer det.  

Du kommer att ta emot förfrågningar från våra kunder och hjälpa dem med anbud på stomelement och montage. Anbud- och kalkylarbete sker med verktyg som Revit LT (mängdning), Excell (kalkyler) och Wordmallar (anbud). Till din hjälp för att ha förutsättningar att ta fram rätt underlag och anbud, har du konstruktionsavdelningen, projektledare, säljkollegor, fabriker och montageföretag. Du kommer främst arbeta mot befintliga kunder men även med proaktivt säljarbete och bearbetning av nya kunder.

Vi söker dig som
har en bakgrund som säljare eller projektledare inom byggbranschen, du har ett stor tekniskt intresse och har god förståelse för komplex projektförsäljning, byggkonstruktion och byggtekniska frågeställningar. Det är meriterande om du har relevant ingenjörsutbildning, gärna med byggteknisk inriktning men vi ser även att du kan ha förvärvat motsvarande kunskap genom din arbetslivserfarenhet. Då vår kommunikation sker på svenska behöver du vara obehindrad i det svenska språket i tal och skrift. Du innehar B-körkort.

För att trivas hos oss och i rollen ser vi att du har ett gott affärssinne och är kommunikativ, förtroendeingivande och trivs med att samarbeta med både interna och externa parter. Du är en lagspelare som drivs av att skapa goda, långsiktiga relationer och av att nå resultat. Du är även analytisk och har ett strukturerat arbetssätt där du förstår vikten av att även utföra tillhörande administrativa arbetsuppgifter med stor noggrannhet.

Vad vi erbjuder dig
Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge. Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om vår värdegrund REKO här www.abetong.se/sv/reko.  

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Abetong med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på [Click Here to Email Your Resumé]. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 19 januari.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 185200