Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledningskonsult jobb i Stockholm på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledningskonsult på Fasticon Kompetens AB

Projektledningskonsult

Fasticon Kompetens AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Projectpartner söker erfaren projektledningskonsult

Projectpartner strävar efter att vara Mälardalens mest eftertraktade och kompetenta projektledningsföretag. Vi vill leverera projektledningstjänster som skapar värde i byggherrar och samhällsbyggares organisationer och som bidrar till att projekt når uppsatta mål. Vår drivkraft är att vara med i utvecklingen av vårt samhället. 
Har du också ett genuint intresse för infrastruktur och samhällsplanering? Vill du vara med och påverka och bygga ett bättre samhälle och samtidigt ha ett roligt jobb på ett trivsamt och framgångsrikt företag? Då kan den här tjänsten vara nästa steg för dig! Projectpartner är ett spännande företag med engagerade kollegor som samarbetar i team mot gemensamma mål.

Om tjänsten och dina arbetsuppgifter
Idag består Projectpartner av ett tjugotal projektledningskonsulter som sitter på intressanta projektledningsroller i många stora samhällsbyggnadsprojekt i regionen. Våra medarbetare har olika titlar i projekten såsom projektledare, projekteringsledare eller projektingenjör men projektledningskompetensen är gemensam för oss alla. I rollen som projektledningskonsult kommer du vara anställd hos Projectpartner men sitter ofta hos beställare i projektets organisation. Arbetsdagarna är mycket varierande och innehåller många kontakter och samarbeten både inom och utanför Projectpartner.

Projekten som du kommer vara delaktig i kommer variera men anpassas utifrån det som bäst passar dig utifrån din bakgrund och dina intresseområden. Några exempel på projekt där Projectpartner bidrar i idag är Nya Slussen, Mälarbanan, Hagastaden, Nya tunnelbanan, Roslagsbanan, Spårväg Syd, överdäckning av Centralstationen, Årstafältet och Tvärbanan Kistagrenen.

Kvalifikationer

  • Civ.ing. examen med inriktning samhällsbyggnad eller väg och vatten alt. högskolekandidat med teknisk inriktning.
  • Minst fem års yrkeserfarenhet av projektledning av projekt i samhällsbyggnad t.ex. inom järnväg, spårväg eller väg.
  • Du har arbetat som entreprenör, teknisk konsult eller byggherre med ledning av samhällsbyggnadsprojekt.
  • God kommunikation i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi kommer fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen som projektledningskonsult tror vi att du är bra på att leda och följa upp i kombination med en god kommunikativ förmåga. Du uppskattar att bidra till projektet och når uppsatta mål med goda resultat. Samtidigt tycker du det är spännande att analysera och hitta lösningar och möjligheter där andra ser hinder.

Som projektledningskonsult inbegriper det att sätta en strukturerad plan för hela projektet från start till mål, att göra korrekta avvägningar och prioriteringar, organisera aktiviteter och ha koll på att tidplanen följs. Det är därmed viktigt att kunna strukturera och kommunicera informationen så att alla inblandade i projektet löpande upprätthåller en förståelse för projektets nuläge och vad som planeras framåt, samt om eventuella korrigeringar sker som påverkar det löpande arbetet.

Då det krävs många personer för att driva ett projekt bör du ha god samarbetsförmåga och vilja samt förmåga av att bygga långsiktiga relationer. Tack vare dina tidigare erfarenheter och lärdomar är du trygg i din roll, pedagogisk i dialog med kunder och duktig på att lyssna in behov för att skräddarsy lösningar.

Projectpartner erbjuder dig
Att vara medarbetare på Projectpartner innebär möjlighet att bidra i några av de häftigaste samhällsbyggnadsprojekten i regionen. Hos oss kan du över tid få erfarenhet från olika uppdragsgivare, utvecklas i olika slags projektmiljöer och få större utmaningar allt eftersom du själv utvecklas i dina roller. Oavsett roll i uppdragen har vi alla projektledningen gemensamt. [ Link removed ] , som även finns längst ned i annonsen, kan du se mer om vår syn på projektledning.

Internt pågår en ständig erfarenhetsåterföring mellan våra medarbetare, vilket ger oss en stadig grund att stå på och en stark sammanhållning i företaget. Våra medarbetare ges också friheten att driva sin egen individuella utveckling och uppmuntras till utbildning, certifiering och personlig utveckling. Vårt mål är minst fem utbildningsdagar per medarbetare och år, men ju fler desto bättre! Hos oss får du också vara med och påverka företagets utveckling och interna arbetssätt.

Projectpartners ledningssystem är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 och miljöcertifierat enligt ISO 14001.
Som konsulter är vi alla en del av våra respektive uppdragsgivares projektorganisationer. Projectpartner är vår gemensamma bas och för oss är det viktigt att skapa en stark gemenskap inom företaget. Därför satsar vi på interna träffar, gemensamt kompetensutvecklingsarbete, teambuilding på konferensresor och andra mer trivselbetonade aktiviteter. Vårt kontor på Upplandsgatan i centrala Stockholm är en naturlig mötesplats och en tillgång för alla medarbetare.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som erfaren projektledningskonsult passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Projectpartner med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på [ Link removed ]  eller 0723899975. 

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 221080