SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare Ventilation - Instamate AB jobb i Södertälje på Instamate AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Projektledare Ventilation - Instamate AB på Instamate AB

Projektledare Ventilation - Instamate AB

Instamate AB Södertälje, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

 

Instamate AB är ett multidisciplinärt installationsföretag inom rör, el, ventilation och industriomställningar. Vi är 50 anställda och har Stockholm och Sörmland som arbetsfält.
Instalcokoncernen som Instamate AB ingår i är ett av Nordens ledande installationsföretag inom el, vs, ventilation, kyla, teknikkonsultation och industri. Instalco omsätter 8,9 miljarder och har 4 900 medarbetare i ett 110-tal bolag i Norden. Till vårt kontor i Södertälje söker vi nu ytterligare en kompetent medarbetare,
 Projektledare Ventilation


Som Projektledare hos Instamate handlar det om att självständigt planera, samordna och driva våra entreprenader och serviceåtgärder gällande alla typer av ventilationssystem från start till mål. Det innebär allt ifrån budgetering, ekonomiplanering och inköp till arbetsledning, dokumentation och uppföljning. I produktionsteamet ingår montörer, ledande montörer, kalkylator samt avdelningschef. I våra multidisciplinära installationsprojekt med helhetsleverans inom el, rör, ventilation och styr utökas projektteamet med tekniska projektledare samt arbetsledare från respektive yrkesgrupp. Rapportering sker till avdelningschefen för ventilation.

Utmaningen för dig handlar i stora drag om att leda projekten mot uppsatta mål avseende deadlines, kvalitet, kundnöjdhet och ekonomi. Det krävs därför att du som person är van att arbeta systematiskt och att du förmår upprätthålla god struktur i ditt arbete. Du behöver vara socialt kompetent och ha lätt för att skapa goda relationer omkring dig och du behöver framför allt vara en driven och produktiv person som trivs som bäst när du har konkreta mätbara mål att sträva mot.

Vi söker dig som har goda kunskaper inom ventilation och som har gjort bra ifrån dig i en liknande tjänst tidigare. Alternativt kan du ha varit framgångsrik som ledande montör, projektör, kalkylator eller liknande och känner dig redo för nästa steg i karriären. Oavsett vilken bakgrund du har så krävs både teknisk kompetens inom ventilation samt att du är en produktiv person som vill göra skillnad. Vi utgår ifrån att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Varför jobba hos Instamate?
Kanske för att flera av våra projekt är multidisciplinära och att du som projektledare får etablera ett nära samarbete även med andra närliggande yrkeskategorier. Kanske för att Instamate har förmånen av att ha både det mindre familjära företagets fördelar med en platt organisation och högt till tak samt den stora koncernen i ryggen med stabilitet, trygghet och fantastiska utvecklingsmöjligheter. Kanske är det så att även det geografiska arbetsfältet passar dig och att du här kan få chansen att visa framfötterna på ett sätt som du kanske inte har haft möjlighet till tidigare.

Verkar det intressant? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Kontaktperson hos Exelect är Anders Hanberg, 070-413 99 03.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 18218.5.56446