Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till växande bolag i Skövde! jobb i Skövde på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till växande bolag i Skövde! på Framtiden

Projektledare till växande bolag i Skövde!

Framtiden Skövde, Västra Götalands län HeltidVill du vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens produkter? Vill du även får vara med och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder? Just nu söker EA Mobile Robitics en engagerad och driven projektledare till Skövde.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som projektledare kommer du arbeta med egna utrustnings- och utvecklingsprojekt, du kommer ansvara för att leda projektgrupper med tvärfunktionella resurser både nationellt och internationellt. Från målsättning till planering, styrning samt uppföljning av utsatta mål kommer du att leda hela projekten. I rollen förekommer också förhandlingar med kunder och leverantörer.


Exempel på arbetsuppgifter:
- Ansvar för planering, styrning och uppföljning för att nå utsatta mål inom teknik, tid och kostnad.
- Leda projektgrupper och motivera projektdeltagarna till att nå målsättningar.
- Ha löpande kontakt med kunder och leverantörer.

OM FÖRETAGET
EA Mobile Robotics (EAMR) är ett dotterbolag till Elektroautomatik och är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR).

EAMR tar fram kompletta lösningar där de inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Vid behov kan kundens AGV-system skräddarsys och levereras med en rad olika navigeringsmetoder

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som projektledare ser vi att du är affärsmässig. Har en god samarbetsförmåga, du är också driven, har goda ledaregenskaper och är tekniskt intresserad. Social, självständig och har en förmåga att hantera olika personlighetstyper. I tjänsten kommer du ha kontakt med olika personer i projekten, detta ställer därför krav på att du har lätt för att kommunicera.

Skallkrav:
  • Högskoleingenjörsutbildning inom maskin, automation eller liknande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort


Meriterande:
  • Erfarenhet av en liknande roll
  • Produktionsteknisk erfarenhet
  • Vana av affärssystem

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Ort: Skövde
Arbetstider: 8-17
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Omgående


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078902313