Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till Sweco Projektledning! jobb i Sundsvall på Professionals Nord Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till Sweco Projektledning! på Professionals Nord Rekrytering AB

Projektledare till Sweco Projektledning!

Professionals Nord Rekrytering AB Sundsvall, Västernorrlands län Heltid

Inledning:
Har du, precis som Sweco, ett brinnande intresse för projektledning inom samhällsbyggnad? Då kanske detta är ditt nästa jobb? Läs vidare!

Har du erfarenhet av projektledning inom bygg och fastighet? Är du nyfiken och lyhörd som person? Vi söker nu en projektledare till Sweco i Sundsvall! Urval sker löpande, så sök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Swecos räkning en projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sweco.
Placeringen är på deras kontor Sundsvall och du kommer tillhöra en härlig grupp av nyfikna och engagerade konsulter, och vi ser positivt på att du har ett kontaktnät i regionen.

Som grupp värdesätter de ett brett samarbete och arbetar tillsammans i deras uppdrag – stora som små. De värdesätter dig som vill bli en del av teamet och hjälpa till att bidra till deras goda samarbete och gemenskap. Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt. Uppdragen omfattar även alla delar av byggprocessen; från tidiga skeden till färdigt hus och även vidare in i förvaltningsskedet.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I relationen till varandra och till deras kunder hittar de styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Det är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos Sweco är det viktigt att ha kul på jobbet!

Ledarskapet:
"Som person och ledare är jag organiserad, engagerad och driven. Jag tror på lagarbetet och att göra varandra bättre. I mitt ledarskap tror jag på den egna drivkraften. För mig är ett arbete på Sweco ett arbete som inte har några gränser. De enda gränserna som finns för din egen utveckling hos oss är du själv. Min roll är att stötta och coacha mina medarbetare till att flytta sina egna gränser och kunna ta del av de möjligheter som finns. Jag värdesätter nyfikenhet och engagemang, att vi är nyfikna och engagerade i varandra, i våra uppdrag och för våra kunder. Mitt ledarskap är coachande och förutsätter en hög självständighet att delta i din utveckling hos oss". //Sara Sundholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [ Email address blocked ]

Du erbjuds:
• Att få jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar
• En mångfacetterad roll med fokus på ledarskap
• Att hos Sweco få möjligheten att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner.

Arbetsuppgifter
Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Sweco strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i deras uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. Gruppen i Sundsvall behöver nu förstärka sitt erbjudande i tidiga skeden, inom verksamhetsutveckling och förändringsledning.

I rollen som projektledare i tidiga skeden innebär arbetet att vara med redan innan ett projekt är formulerat och innan ett projekt startat. Du ser på möjligheter och behov som beställaren själv kanske inte vet att de har, du coachar beställaren framåt. För att i ett nästa steg kanske hålla presentationer för beslutsfattare och föredra i styrgrupper, med en tydlig visionsbild och ett långsiktigt förvaltarperspektiv.

Sweco har ramavtal med flertalet kommuner och regioner och du arbetar med ex skolor, omsorgs- och sjukhuslokaler och även övriga kontorslokaler. Det kan handla om att ta fram lokalresursplaner, utreda lokaleffektivisering genom ombyggnation eller nybyggnation inkluderande en eventuell flytt av verksamheter och avyttring av fastigheter. Du sätter begränsningen för hur långt du kan nå, du utformar dina dagar och säljer in projekt till kunder!


Vi söker dig som:
Vill arbeta i tidiga skeden i projekt och kanske kommer du från fastighetsbranschen, beställarsidan eller konsultverksamhet. Troligtvis är du väl bekant med att jobba i och leda workshops, att skriva rapporter och att jobba med nyckeltalskalkyler. Du har god erfarenhet av att arbeta med standardavtalen AB04, ABT06 och ABK09. Vidare ser vi att du har en markandskännedom och har du tidigare arbetat med miljökalkyler, LCC- och LCA-analyser ser vi det som meriterande. Du har B-körkort och är flytande i svenska i tal och skrift då arbetet kräver det.

Vi tror framför allt att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sweco - Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är! Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, du driver saker från idé till målgång, och du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

• Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder.
• Du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter de ett gott affärsmässigt förhållningssätt då deras kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

På Sweco värdesätter de hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som dem är nyfiken, engagerad och ansvarstagande!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: BC47AE55407E4D8F9C8B5E072FCAE94F