Jobbet Projektledare till SP Utemiljö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare till SP Utemiljö publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en bred roll med stort ansvar och spännande utmaningar? Lockas du av möjligheten att jobba som projektledare på ett entreprenörsdrivet bolag som växer och där du kan göra karriär inom mark & anläggningsbranschen?

Om företaget

SP Utemiljö grundades år 2008. Företagets affärsidé är att anlägga och underhålla utemiljöer inom både privat och offentlig sektor. Företaget har specialiserad personal med utbildning för respektive verksamhetsgren. Hos SP Utemiljö finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som är drivande och vill få bolaget att växa.

Arbetsuppgifter

Som projektledare erbjuds du möjligheten att lära dig av och samarbeta med två erfarna projektledare, båda med mångårig erfarenhet inom mark & anläggningsbranschen. Du arbetar mot varierande storlek på kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att driva lönsamma projekt, hålla koll på budget och planering. Du leder arbetet och planerar arbetet ifrån ritning tills dess att det blir färdigt med slutbesiktning. Har du tidigare arbetat med kalkylering och som kalkylator är det meriterande. Vidare arbetar du med att ta fram nödvändiga underlag som ni behöver, driva dialog med kunder, beställare och andra intressenter samt att hålla koll på tidsplanen. Till en början har du en nära dialog och tätt samarbete med projektledarna vilket innebär att du följer med dem ut till projekten innan du tilldelas egna projekt att leda.

Formella krav

• Erfarenhet som arbetsledare eller projektledare inom mark & anläggning • Körkort B • Du talar och skriver obehindrat på svenska, meriterande med engelska • Meriterande med relevant högskoleutbildning Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer. Du är en engagerad och ansvarsfull person som är duktig på att övertyga andra och att bygga långsiktiga relationer, interna såväl som externa. Vidare gillar du att hantera en periodvis hög arbetsbelastning och trivs med ett högre tempo vilket du hanterar genom din förmåga att skapa och hålla struktur i ditt arbete. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos SP Utemiljö. Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Linköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2522701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till