Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till stålindustri i Sandviken jobb i Sandviken på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till stålindustri i Sandviken på Randstad AB

Projektledare till stålindustri i Sandviken

Randstad AB Sandviken, Gävleborgs län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du driven och har en stark entreprenörsanda? Har du erfarenhet av att driva projekt och ett intresse för hållbarhet eller materialkunskap?

Då har vi ett spännande och unikt uppdrag för dig!

Som Projektledare på detta konsultuppdrag kommer huvuduppgiften vara att arbeta med att ta fram förslag och implementera lösningar kring hur man ska hantera restmaterial. Restmaterialet består av slagg från produktionen och rollen innebär att man aktivt ska jobba med att hitta användningsområden och ta fram produkter och nya produktförslag baserat på restmaterialet.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

• Ta fram produkter baserade på slagg.

• Klassificering av olika slaggtyper och framtagande av produktdatablad och CE-märkning för slaggprodukter.

• Ta fram ekonomiska kalkyler och underlag för att identifiera och påvisa besparingar vid slaggåtervinning.

• Arbeta aktivt med omvärldsbevakning avseende slaggåtervinning och metallåtervinning och skapa kontaktnät för fältprover mm.arbetstider.

Ca 9 månader med möjlighet till förlängning.


kvalifikationer.

Till den här tjänsten söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att driva projekt samt också erfarenhet från att jobba inom industrin.

Om du är utbildad inom metallurgi och materialkunskap alternativt hållbarhet, samt har arbetslivserfarenhet från processutveckling inom produktion är detta starkt meriterande men dock inget krav.

Som person är det viktigt att du är driven, flexibel och har en stark entreprenörsanda. Vi ser också att du kommer trivas i rollen om du är duktig på att skapa kontaktnät och bygga samarbeten, detta då rollen ställer höga krav på social kompetens och kommunikationsskicklighet. Är du kreativ och kan tänka utanför boxen är det något vi tror gör att du har lättare att trivas i rollen. Som Projektledare på detta uppdrag är det också viktigt att du är noggrann, resultatorienterad samt har förmåga att administrera och koordinera projekt

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2021-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Daniel Carlsson, Konsultchef, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356706