Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till Novotek i Eskilstuna! jobb i Eskilstuna på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till Novotek i Eskilstuna! på Academic Work

Projektledare till Novotek i Eskilstuna!

Academic Work Eskilstuna, Södermanlands län Heltid
Vill du jobba på ett företag som var först med att använda PC-baserade lösningar inom tillverkningsindustrin och alltid haft innovation med människan i fokus som vision? Vill du arbeta i en internationell, öppen och dynamisk miljö, där framtidstron på ett hållbart samhälle bygger på diversifierade team och inkludering för att skapa kreativitet? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en projektledare till Novotek i Eskilstuna!


Om tjänsten
Vi söker en Projektledare och teamleader som ska stötta teamet att leverera integrationslösningar till Novoteks kunder. Novotek är verksamma inom olika områden som energi, livsmedelsindustrin och metall och har arbetat med automation och industriell integration i över 30 år. Med sin kompetens och produkter supportar Novotek hela processer från produktplanering och produktionsstyrning till produktuppföljning. De har alltid kunden i fokus och arbetar kvalitativt med unika lösningar i varje projekt.

Novotek finns i 10 länder med ett globalt nätverk av partners och leverantörer, där man alltid har kunden i fokus och arbetar med unika lösningar i varje projekt.

Under Novoteks 35-åriga historia har man varit verksam inom olika områden som energi, livsmedelsindustrin och metall och har utvecklat verktyg och metoder där man alltid levererat marknadsledande lösningar

Novotek erbjuder dig:

* Stor utvecklingsmöjlighet genom anpassad kompetensutveckling.
* Utveckla dina ledarskapskunskaper och på sikt ta dig an rollen som teamleader med rätt ambition och driv.
* En öppen och lättsam företagskultur, med en platt organisation. Engagera dig i festkommitén eller arrangera hackathon- engagerade medarbetare är ett av Novoteks kärnvärden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Novotek.

Arbetsuppgifter
Teamet som du kommer att ansvara för arbetar med att utveckla morgondagens lösningar inom digitalisering kopplat till industrin. Projekten varierar i storlek och längd där alla är unika, men med den gemensamma nämnaren att kunden är i fokus. Som en del av teamet kommer du att vara med och anpassa integrationslösningar efter kundernas och kollegornas behov samt önskemål. Teamet består av en blandad sammansättning där ni alla kan dra nytta av varandras kunskaper och kompetens.

Tjänsten innebär att vägleda och stötta kunder och kollegor i deras arbete. Arbetet innefattar även att du driver en proaktiv dialog med kunderna och kollegor kring framtida behov och vidareutveckling. Du arbetar med kartläggning och kravspecifikationer. Därtill integrationer, konfigurering och anpassning tillsammans med dina kollegor i teamet.

Rollen som Projektledare hos Novotek är bred och ger dig möjligheten att röra dig i gränslandet mellan verksamhet och teknik. En fördel med arbetet hos Novotek är flexibiliteten i deras integrationslösningar som till stor del skräddarsys utifrån kollegor och kundernas behov.
Vi söker dig som

* Har en ingenjör- eller högskoleexamen inom data/IT, teknik, projektledning eller annan inriktning som vi bedömer likvärdig.
* Har tidigare erfarenhet av projektledning, gärna med teknisk inriktning.
* Har förståelse av programmering i något av programmeringsspråken C#, Java eller JavaScript.
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då du kommer att kommunicera på båda språken med dina kunder.

Meriterande:

* Har arbetat inom industrin.

Som person är du:

* Ansvarstagande
* Självgående
* Kommunikativ
* Initativtagande

För att trivas i rollen ser vi även att du nyfiken och alltid villig att lära dig nya saker. Du är ambitiös och självgående genom att du på egen hand kan driva ditt arbete framåt. Då du kommer ha nästintill daglig kundkontakt är det viktigt att du är social, kommunikativ och framåt samt att du trivs i mötet med nya människor. Vi ser även att du har goda ledarskapsambitioner och alltid strävar efter teamets bästa, vilket är något vi värdesätter högt under rekryteringsprocessen.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Oktober eller enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid, tillsvidare.
* Placering: Eskilstuna. Finns möjlighet att arbeta delvis hemifrån.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Novoteks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här". Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor.
Information om företaget
Novotek var pionjärer på att använda PC-baserade lösningar inom produktion. Målet är att alltid leverera rätt lösning till varje enskild kund inom sina verksamhetsområden. De utformar, implementerar, driftsätter och underhåller sina kunders system för produktionsstyrning och kontroll. Detta ger kunderna maximal förmåga till styrning, optimering och uppföljning av sina produktionsprocesser. Novotek profilierar sig som ett produktbolag och arbetar utefter en partnerstrategi, med ambitionen att supporta sina partners projekt på skräddarsydda sätt. Koncernen är börsnoterad, är verksam i Norden och Benelux, med huvudkontor i Malmö.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060932-SE