Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till Norvatek jobb i Västerås på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till Norvatek på Intenso Teknikrekrytering

Projektledare till Norvatek

Intenso Teknikrekrytering Västerås, Västmanlands län Heltid

Vi växer och vill bli fler! Vi söker nu en  

Projektledare till vår verksamhet i Västerås

Som projektledare hos Norvatek leder du projekt inom vårt kompletta tjänste- och produktutbud som pumpstationsleverantör. Kunderna är främst kommuner och entreprenörer i hela Sverige, och ditt fokus kommer bli region mitt/öst, men på sikt även inkludera andra delar av Sverige.

Du fungerar som en länk internt mellan försäljning och produktion, men du har också nära kontakt med kommuner, markentreprenörer och konsulter där du självständigt ansvarar för att bygga relationer. Du finns med i hela processen - från projektering, design och konstruktion till prefabricering, montering, leverans och installation. Därefter är du naturligtvis kvar för rådgivning och service.

I startskedet planerar du och skapar struktur samt tar fram tidplan och budget för projektet. Tillsammans med konstruktör/projektör tar du fram granskningsritningar som du koordinerar mot kunden och du driver framåt mot färdiga bygghandlingar. Du arbetar förtroendeingivande och konsultativt och har löpande tekniska diskussioner kring eventuella utmaningar som uppstår på vägen både internt och med kund och underleverantörer. Du är skicklig på att hålla dialogen igång och att koordinera framåt. När projektet sedan går över i produktion är det du som säkerställer att tidsplanen efterföljs. Du samordnar för installation, deltar på byggmöten och ser till att slutbesiktningar blir gjorda. Du ansvarar för ett flertal projekt som pågår samtidigt. Projektinköp och projektekonomi är också en del av ditt ansvar.

Utöver våra produkter handlar en del av projekten även om renovering av pumpstationer vilket innebär en nära kontakt med kunderna.


'Norvatek är en stor och växande aktör i en framtidsbransch där vi har stora möjligheter med en offensiv ägare. Arbetet är fritt under ansvar och du lägger i mångt och mycket upp planen för ditt arbete själv. 

Jag började på Skanska Prefab, som då ägde dagens Norvatek, direkt efter mina studier för 20 år sedan. Vår vision är att leverera de mest driftsäkra VA-lösningarna för en hållbar framtid i Norden och tillsammans med våra dotterbolag i Uniwater utvecklar vi framtidens VA-lösningar i Norden. Vi har påbörjat en intressant och spännande resa som jag hoppas att du vill vara med på.

Vi jobbar ständigt med medarbetarnas trivsel genom att låta medarbetarna utvecklas, ta ansvar och vara delaktiga i frågor från stort till smått. Vi har en platt organisation med närhet till kollegorna även om vi är spridda geografiskt över landet. Vi är ett lärande företag som är öppna för idéer och vill ständigt förbättra oss. Det finns mycket kompetens inom de olika avdelningarna i företaget och det är alltid lätt att ta hjälp av en kollega oavsett avdelning eller roll.' 

- Rikard Bäck, projektchef

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av projektledning. En fördel är om det är inom VA alt. VVS-branschen och att du känner till byggbranschens entreprenadformer. Som person kännetecknas du av stark personlig drivkraft med hög energinivå och vilja att leverera resultat. Du är öppen och har lätt för att skapa kontakt och du är duktig på att förmedla ett budskap. Du är noggrann, strukturerad och ordningsam. Du har förståelse för att kultur och miljö i ett tillväxtbolag kräver prestigelöst ansvarstagande och handlingskraft. Du är också lyhörd och har mod att tänka nytt och tar initiativ att driva från början till avslut.

Norvatek har en intressant orderportfölj som vi hoppas att du vill vara med och driva. För dig som lockas av att vara med och ta Norvatek till nästa fas är detta ett jobb med framtidsmöjligheter!

Norvatek erbjuder
Norvatek erbjuder en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Välkommen i gänget!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 19/9. Ansök genom att skicka CV och personligt brev via ansökningsknappen. Urval sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Ansvarig för denna rekrytering är projektchef Rikard Bäck, tel. 0733-477784, men frågor besvaras även av marknadschef Nicklas Segerhav, tel. 0706-047606.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Norvatek är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2020 ca 600 MSEK och hade 200 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp - ASB. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo. Produkter inom VA och VVS - IBECO. 

Vatten och avlopp är ett av de viktigaste kretsloppen som får samhället och din vardag att fungera. Norvateks pumpstationer finns på nyckelpositioner i infrastrukturen och ser till att vatten kommer fram till hushåll och industrier. Andra pumpstationer pumpar spillvatten, eller avloppsvatten som vi säger i dagligt tal, till reningsverken.

Vi kan säga att vi jobbar mot tyngdlagen. Där vatten inte kan rinna av sig själv använder vi pumpar för öka trycket och transportera det vidare. Fundera några sekunder på hur vardagen såg ut innan det fanns en infrastruktur för vatten och avlopp. Just det. En stor del av arbetet varje dag gick till att hämta friskt vatten eller göra sig av med förorenat. På Norvatek tycker vi det är fantastiskt att arbeta med något som gör livet så mycket lättare för så många människor varje dag. Läs gärna mer om oss på [ Link removed ]

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 07b488eeafe14a1ca140433c0dac2c