Jobbet Projektledare till Morups Fönster har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare till Morups Fönster publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting söker för Morups Fönster AB:s räkning dig som vill starta upp verksamheten i Sundsvall. Morups expanderar och startar på ett antal nya orter och vi söker därför dig som vill starta upp och leda verksamheten i Sundsvall.

Information om uppdraget:

Morups är ett familjeföretag som sedan 1932 byggt kvalitetsfönster och tar ett helhetsgrepp för sina kunder där kund erbjuds hjälp från måttagning till montering. Tillverkning av fönster sker i egen fabrik vilket gör att allt skräddarsys specifikt till varje kund. Ett fönster ska anpassas till väggen, inte tvärtom!

Morups avsikt är att fortsätta expandera till nya distrikt runt om i landet. Konceptet har visat sig vara framgångsrikt och bygger på många års erfarenhet kombinerat med ett allt starkare varumärke.

Vi söker dig som vill kliva in och starta upp verksamheten och representera Morups i Sundsvall. Morups har idag 17 säljagenter eller projektledare ute i landet och nu satsar man på fortsatt expansion. I denna roll går du in i Morups och startar upp verksamheten och planerar denna på egen hand. Du erbjuds ett stort centralt stöd i form av marknadsföring, erfarna kollegor och väl utarbetade metoder för att lyckas etablera verksamheten. Du kan driva detta genom enskild firma eller AB.

Som projektledare för Morups är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är duktig på att omvandla potentiella kunder till just kunder. Det är du som initialt kommer möta slutkund och presentera offert, hantera beställningar mot fabrik och anställa montörer som utför arbetet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar processen. Tillträde enl. överenskommelse. I slutfasen av denna rekrytering genomförs utdrag ur belastningsregister och ekonomisk bakgrundskontroll.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen som projektledare för Morups tror vi att du har vana av att leda projekt eller medarbetare. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att driva eget företag. I starten av verksamheten är det viktigt att skapa ett namn och synas i många forum varför vi tror att du har ett stort kontaktnät och en klar strategi för hur du ska nå ut till många. Du har en förståelse för att framgång byggs genom en tydlig strategi.

I denna roll kommer du både driva egen verksamhet men i stor utsträckning arbeta med försäljning. Du har grundläggande kunskaper inom ekonomi och administration. De som idag är framgångsrika inom Morups har tidigare erfarenhet inom försäljning eller byggbranschen. Vi tror att den erfarenheten ger dig rätt förutsättningar för att lyckas!

Tveka inte att höra av dig vid eventuella funderingar. Vi arbetar löpande med urval och intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tänk på att väl genomarbetade ansökningshandlingar där du tydligt beskriver din erfarenhet ökar chanserna i urvalsprocessen

Om arbetsgivaren:

Morups Fönster grundades 1932 och har under senare år växt och utvecklats till en marknadsorganisation med stort kundfokus. Vår avsikt är att fortsätta expandera till nya distrikt runt om i landet. Konceptet har visat sig vara framgångsrikt och bygger på många års erfarenhet kombinerat med ett allt starkare varumärke. Som ny partner hos Morups Fönster välkomnas du till ett glatt gäng av erfarna, duktiga kollegor och får central hjälp att komma igång med arbetet i ditt distrikt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44297

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Juniora .Net-utvecklare till SSG Sundsvall Academic Work
Projektledare Eltel Power Sundsvall Professionals Nord
.NET Developer Sundsvall Nigel Frank International
Supporttekniker till GDM Sundsvall Professionals Nord
VVS konstruktör till Sweco! Sundsvall Academic Work
Produktutvecklande ingenjör till Xavitech! Härnösand Professionals Nord
Extrajobb som lokalvårdare Sundsvall StudentConsulting
Kundtjänstrådgivare till SEB i Sundsvall Sundsvall Amendo Bemanning
Projektadministratör till Eltel Sundsvall Professionals Nord
Utvecklare till Invativa Sundsvall Professionals Nord
Är du Valmets nästa orderadministratör? Sundsvall Professionals Nord
Software developer .NET/C# Sundsvall Nigel Frank International
Säljare till S:t Eriks Sundsvall Säljpoolen
Säljare - Sverigeturné 2018 Härnösand Face2Face

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till