Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till Julas marknadsavdelning jobb i Skara på Jula AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till Julas marknadsavdelning på Jula AB

Projektledare till Julas marknadsavdelning

Jula AB Skara, Västra Götalands län Heltid


 

Är du den vi söker?

Är du en självgående projektledare med erfarenhet från översättning? Nu söker vi en strukturerad projektledare för översättning till Jula!

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta med att projektleda och koordinera all översättning av texter för samtliga marknader. Du planerar, koordinerar och fördelar uppdragen till Julas externa samarbetspartners. Du säkerställer att materialet översätts på rätt sätt och i rätt tid och till rätt kostnad. I rollen har du många kontaktytor både internt och externt.
Huvuduppgifter:
  • Planera och koordinera översättningsuppdrag från beställarna samt styra arbetsflödet av översättningsprojekt mot externa samarbetspartners.
  • Säkerställa att projekten/uppdragen levereras enligt beställarnas krav och på utsatt tid
  • Skapa struktur och effektivare flöden för att optimera processer i syfte att uppnå lönsamhet och ökad effektivitet.


Din profil

Som person är du kommunikativ, noggrann och ansvarstagande. Du är en problemlösare som hanterar ett högt arbetstempo utan att tumma på leverans. Du har god förmåga att organisera, planera och prioritera samt en förmåga att hålla flera parallella uppdrag igång samtidigt.
Vi ser att du har några års erfarenhet av projektledning, gärna inom språktjänster på översättningsbyrå eller motsvarande samt vana av att hantera interna beställningar liksom att arbeta digitalt.

Om företaget

Jula är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen.

Om Inhouse

Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och konsultlösningar. Vi är specialister inom Marknad & Kommunikation, Ekonomi, Business Services och HR. Vi som arbetar på Inhouse har varit verksamma inom dessa områden och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har.

Övrigt/Vad händer nu?

Du är placerad på kontoret i Skara men kommer att ha möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan, alternativt utgå från projektkontoret i Göteborg. I den här rekryteringen samarbetar vi med Inhouse Väst. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring rollen eller processen är du välkommen att kontakta Sofia Lidenhed  [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 245737