Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till Investis Digital i Göteborg! jobb i Göteborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till Investis Digital i Göteborg! på StudentConsulting

Projektledare till Investis Digital i Göteborg!

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Vill du jobba inom en dynamisk bransch där du får möjligheten till att etablera kontakter runt om i världen? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Investis Digital är inne i en expansiv fas och behöver nu finna en Projektledare till deras kontor i Göteborg! Investis Digital är specialister på digital företags- och investerarkommunikation. Investis Digital är ett internationellt företag som utvecklat och driver webbplatser för över 2 000 börsnoterade företag i Europa och Nordamerika. Inom koncernen finns över 550 kommunikationsspecialister på deras kontor i Göteborg, Helsingfors, London, Bristol, New York, Phoenix och Vadodara, Indien. I Sverige arbetar Investis Digital med över 120 stora och välkända börsnoterade företag på NASDAQ Stockholm.

Som projektledare hos Investis Digital erbjuds du en lärorik och spännande roll där du får möjlighet att etablera kontakter runt om i världen! Du jobbar nära nordiska kunder med projektledning av digitala uppdrag och agerar som spindeln i nätet för deras leveranser av nya webbplatser. Detta innebär att du är länken i projektens samtliga faser där du är med från initial försäljning, till projektering, leverans och lansering. I ett nära samarbete med olika specialister, så som strateger, designers, SEO-experter och webbutvecklare, tar ni fram webbtjänster Investis Digtial erbjuder.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Investis Digital. Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år som förväntas starta är under september 2021. För rätt person kan det troligen finnas möjlighet till fast anställning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänster ser vi att:

•Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring, kommunikation, projektledning och/eller IT
•Några års erfarenhet av arbete med digitala kommunikationstjänster och/eller annan relevant projektledartjänst
•Talar och skriver obehindrat på Svenska och Engelska

För att lyckas i rollen ser vi att du besitter en god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med många kontaktytor. Du är orädd för att ta egna initiativ och anta nya utmaningar, det är istället något du motiveras av i ditt dagliga arbete. Det faller sig naturligt för dig att fatta beslut på ett bestämt och metodiskt sätt. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt för att samarbeta med andra.

Passar ovanstående på dig? Sök redan nu då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: IT, Projekt, Kommunikation, Marknadsföring, Ekonomi

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Projektledare till Investis Digital i Göteborg!
StudentConsulting Göteborg Heltid
Kvalificerad Kundsupport/Kundrådgivare till Investis Digital!
StudentConsulting Göteborg Heltidsanställd
Driven Project Manager sökes omgående till IDG!
StudentConsulting Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58405