Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till Göteborg Hamn jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till Göteborg Hamn på Randstad AB

Projektledare till Göteborg Hamn

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en engagerad och driven projektledare med god erfarenhet av anläggning? Då kan du vara Göteborgs hamns nästa projektledare! 

Göteborgs Hamn är Skandinaviens största hamn och anlöps dagligen av världshavens allra största fartyg. I 400 år har vi varit logistiknavet i Sveriges internationella handel och är den självklara porten till världen för svensk import och export. I det kommunalägda bolaget arbetar idag ca 150 personer.
Till avdelningen Infrastructure söker vi nu projektledare inom anläggning med ansvar för anläggningsarbeten.


ansvarsområde.

Hos Göteborgs Hamn får du som projektledare ett brett och utmanande arbete där du kommer ha en viktig roll gällande utveckling och underhåll av Skandinaviens största hamn. Beroende på din tidigare erfarenhet kommer du att leda både större och mindre infrastrukturprojekt parallellt inom nybyggnad, ombyggnad och underhåll. Fokus ligger på hamnens kajer, men stora insatser görs även på mark, järnväg, farleder och byggnader. Du kommer att arbeta enligt vår projektmodell som är anpassad till Göteborgs Hamns verksamhet och innefattar förstudie, projektering, genomförande och avslut. Vi tror på att driva projekt i samverkan, t ex i formen partnering Vi är en stabil och trygg arbetsgivare. Vi har fantastisk kompetens internt där du får erfarna kollegor att lära ifrån. Goda utvecklingsmöjligheter finns för dig inom rollen.
Som projektledare hos oss kommer du att bli en del av vårt duktiga team. Du arbetar med projektledning av projekt i varierande storlek och komplexitet, med huvudsakliga arbetsuppgifter som:

• Driva förstudier och utredningar
• Ansvara för projektering
• Genomföra offentliga upphandlingar, LUF 
• Driva entreprenader 
• Utveckla projektarbetet tillsammans med övriga projektledare 
• Samt övriga förekommande arbetsuppgifter som ingår i rollen


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten och har hunnit arbeta några år. Troligtvis har du läst till högskole-/civilingenjör inom bygg eller samhällsteknik. Alternativt hunnit skaffa dig likvärdig arbetslivserfarenhet. Du kan ha haft arbetsuppgifter såsom beställare, konsult eller entreprenör inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet som projektledare inom liknande uppdrag. Har du erfarenhet av entreprenadupphandlingar och förhandlingar är det en stor fördel i denna roll.

Som person ser vi att du är driven, koordinerande och har möjlighet att tygla flera projekt samtidigt. Du har en förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Du kommer att ingå i ett team med projektledare, men då rollen som projektledare är självständig är det viktigt att du kan driva projekt på egen hand.

Krav för tjänsten är att du hanterar svenska och engelska i både tal och skrift samt att du har B-körkort.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Göteborg hamn med Randstad. Välkommen med din ansökan senast den 2022-01-23. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petra Pettersson på [ Email address blocked ]

Facklig representant för Unionen är Fredrik Rauer, tel. 031-368 76 10 och för SACO är Dirk Wallem representant, han nås på tel. 031-368 75 73.
Tjänsten är säkerhetsklassad. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201371025