Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till Eskilstuna jobb i Eskilstuna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till Eskilstuna på Randstad AB

Projektledare till Eskilstuna

Randstad AB Eskilstuna, Södermanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

 Har du erfarenhet inom administration, kommunikation och projektarbete inom teknik och intresserad av att använda din ingenjörskunskaper? Just nu söker vi konsult till kund för ett kortare uppdrag. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. ansvarsområde.

 Som projektledare kommer du att planera, följa upp och leverera Produktutvecklingsprojekt eller delprojekt med hög komplexitet och/eller flera relaterade projekt för en större leverans enligt överenskommen omfattning, budget, tidsplan och kvalitet. 

Projektledaren kommer att driva 2 - 4 utvecklingsprojekt som kan ha både hårdvara, mjukvara och utveckling av mekaniska komponenter. Ansvaret kommer att ligga för den tekniska delen av leveransen. 

Avdelningen är Driveline och Electromobility och omfattningen kommer med största sannolikhet att vara inom utveckling av konventionella drivlinor, dieselmotormaskiner. arbetstider.

 Mån-fre 08:00-17:00 kvalifikationer.

 Du är bekväm att prata inför andra och har erfarenhet av att stötta och att ta ansvar för små och medelstora projekt. Som person är du engagerad och driven och trivs med god struktur och ordning. Det är även viktigt med god samarbetsförmåga likväl som att utföra arbetet självständigt. Du behöver vara bekväm att diskutera teknik och villig att lära dig mer om produkterna och teknik. 

Vidare ser vi gärna att 

-       Erfarenhet av projektledning 

-       Kunskap inom teknik/produktion 

-       Du är troligtvis utbildad högskoleingenjör eller har erfarenhet av liknade arbete 

-       Du förväntas tala och skriva både svenska och engelska flytande 

Meriterande 

-       Kunskap inom standard Gate-modell 

-       Du har förståelse för utveckling av drivlinor, hårdvara och mjukvara 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. ansökan.

 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Emma Bergvall, [ Link removed ] 073-262 05 00 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201366872