Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till Caverion, Nyköping! jobb i Nyköping på Professionals Nord Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till Caverion, Nyköping! på Professionals Nord Rekrytering AB

Projektledare till Caverion, Nyköping!

Professionals Nord Rekrytering AB Nyköping, Södermanlands län Heltid

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för [ Link removed ] räkning en Prjektledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Caverion. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Caverion genomsyras innovation, samarbete, ansvar och professionalitet och utför entreprenader inom el, tele, rör, klimat & ventilation vilket gör oss till en komplett installations entreprenör. Caverion har en stark position på marknaden i Nyköping med sitt närområde och arbetar med kunder inom alla segment som t ex offentlig sektor, industri, privata fastighetsägare och byggentreprenörer. De går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra där du kommer att bli en viktig nyckelperson.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till [ Link removed ]

Arbetsuppgifter
Som projektledare på Caverion leder du projekt i olika omfattning och innehåll. Du ansvarar för kontakten med kunder, medarbetare och underentreprenörer. Vidare hanterar du kalkyl, inköp av material och planerar de olika uppdragen med montörer samt deltar i projekteringsmöten, byggmöten och samordningsmöten. Rollen ger stor frihet under ansvar men ställer också höga krav på att kunna arbeta självständigt samt att vara den som kan få projektet att gå i rätt riktning med rätt kvalitet. Du kommer att ha ansvar för att samtliga följer Caverions rutiner så att de erhåller de bästa tänkbara resultat till deras kunder. Du kommer arbeta med kostnadseffektiva lösningar gentemot kund samt arbeta med konstruktion och tekniska lösningar. I din roll som projektledare kommer du driva installationsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Ibland med samordningsansvar. 


Vi söker dig som:
Har relevant Högskole- eller YH-utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet från installationsbranschen med inriktning ventilation eller tidigare arbetat som elektriker. För att lyckas i tjänsten krävs det att du har tidigare erfarenhet av projektledning inom entreprenad samt erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter samt förhandla kontrakt. Det är meriterande om du har utbildning inom entreprenad juridik och erfarenhet av teknisk försäljning. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Caverion. Du har förmågan att bygga relationer såväl internt som externt samt är drivande i ditt arbete för att säkerställa att det dagliga arbetsuppgifterna är målinriktade. Vi ser även att du är nyfiken och har ett genuint intresse för att affärer samt trivs med att ha många kontaktytor. 

START: Efter årsskiftet 
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [ Link removed ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 4E482F343A894A44AE20E0791AE70B3E