Jobbet Projektledare till avdelningen för råd och stöd - Vikariat har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare till avdelningen för råd och stöd - Vikariat publicerad av IVY Talents

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Verksamheten som ger drabbade barn och familjer stöd under och efter behandling är en central del av Barncancerfondens arbete. En av våra viktigaste uppgifter är att utveckla, kvalitetssäkra och erbjuda stöd som möter framtidens behov. Nu söker vi en vikarie för vår kollega Sara som snart går på föräldraledighet. Som projektledare för Maxa livet – vårt program för barncanceröverlevare – är ditt fokus att skapa bättre förutsättningar för dem som överlevt barncancer och som ofta lider av livslånga komplikationer till följd av sjukdom och behandling.

Ditt huvuduppdrag:

  • Att driva framtagande, uppföljning och utveckling av verksamhet riktad mot barncanceröverlevare.
  • Att svara för budget och uppföljning kopplat till verksamhet mot överlevare.
  • Att ansvara för projekt inom avdelningens områden särskilt riktat mot överlevare och säkerställa utveckling, måluppfyllelse och relevans.
  • Att sammanfatta, analysera och synliggöra de olika behov överlevare samt deras familjer har samt att utveckla ny verksamhet som möter dessa behov.
  • Att synliggöra och betona överlevares röst och behov internt inom organisationen.
  • Att etablera relevanta relationer och samarbeten med andra parter och organisationer som kan bistå i arbetet för överlevare.
  • Att bidra till arbetet för att nå Barncancerfondens övergripande kort- och långsiktiga mål.
  • Att agera sakkunnig på överlevares situation och behov.
  • Att arbetsleda koordinator.

Du som trivs hos oss är trygg, lösningsorienterad och drivs av goda resultat. Du är noggrann och förstår hur du påverkar din omgivning genom ditt agerande, du strävar efter att förbättra situationen för överlevare och förstår vikten av att på goda grunder basera beslut och därefter gå till handling. För att lyckas i rollen behöver du vara förtroendeskapande och metodisk. Dessutom är du positiv med en grundad tro om att allt är möjligt. Du är självgående men mån om att skapa samverkan och goda relationer till kollegor och andra intressenter.

Vi erbjuder
Barncancerfonden är en arbetsplats med cirka 80 engagerade medarbetare som varje dag strävar efter att göra skillnad. Som medarbetare inom Råd och stöd har du möjlighet att direkt påverka och förbättra situationen för drabbade barn och familjer, under och efter behandling. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa förutsättningar för drabbade barn och anhöriga att leva ett värdigt liv, med drömmar och framtidstro. Vi erbjuder en kreativ och ambitiös miljö där du får arbeta med ett ansett varumärke och där du har chansen att påverka Barncancerfondens utveckling och framtid. Vi sitter i trivsamma lokaler på Hälsingegatan och har schyssta arbetsvillkor, som tjänstepension och försäkringar, enligt kollektivavtal.

Om Barncancerfonden

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Barncancerfonden har sedan 1982 arbetat för att fler barn ska överleva cancer samt med att hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver. Under samma period har överlevnaden ökat till ca 85 procent, men barncancer är trots detta fortfarande den vanligaste dödsorsaken hos barn 1-14 år i Sverige. Omkring 70 procent av de barn som får cancer drabbas av sena komplikationer - en tredjedel av dem räknas som allvarliga eller potentiellt livshotande. Tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer är Barncancerfonden den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige. Barncancerfonden granskas av Svensk Insamlingskontroll och har ett 90-konto, vilket garanterar att pengarna går till rätt ändamål. Läs mer om oss på: www.barncancerfonden.se

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, ett års vikariat

Arbetstider: 8-17 (Helg-/kvällsarbete förekommer ibland)

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Barncancerfonden med Ivy Talents. Frågor gällande tjänsten är varmt välkomna till ansvarig rekryterare Emil på emil@ivytalents.se. Selektering av Cv:n och intervjuer hålls löpande så visa ditt intresse för tjänsten redan idag.

Referens

teamtailor-943729-176910

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till